Κεντρική NBA Αφήνει πίσω του την κανονική περίοδο ο Γουέστμπρουκ!
NBA

Αφήνει πίσω του την κανονική περίοδο ο Γουέστμπρουκ!

russell westbrook thunder 1

russell-westbrook-thunder

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ολοκλήρωσε μια ανεπανάληπτη κανονική περίοδο, στην οποία πέτυχε 42 τριπλ-νταμπλ, είχε 32 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10.5 ασίστ ανά αγώνα, σκόραρε 40άρες και 50άρες ενώ ταυτόχρονα οδήγησε τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ σε 47 νίκες! Θα πρέπει να είναι πραγματικά δύσκολο να ξεπεράσεις όλα τα κατορθώματα αυτά, προκειμένου να ρίξεις το βάρος στις επικείμενες “μάχες” των πλέι-οφς. Ο “Westbeast“, όμως, έδειξε ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις επικείμενες υποχρεώσεις του στην “post-season“, κάτι που έδειξε χαρακτηριστικά, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, ο σούπερ-σταρ της Οκλαχόμα απαντούσε πρόσχαρα σε ερωτήσεις των ρεπόρτερ σχετικά με το ρεκόρ των τριπλ-νταμπλ και των απίθανων επιδόσεών του στην κανονική περίοδο. Όταν, όμως, ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά με το γεγονός ότι κέρδισε τον 2ο τίτλο πρώτου σκόρερ μέσα σε 3 χρόνια, ο Γουέστμπρουκ έδειξε τη δυσαρέσκειά του, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Next question“, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του NBA!

Ο Γουέστμπρουκ μίλησε, φυσικά, για την επικείμενη σειρά του πρώτου γύρου εναντίον των Χιούστον Ρόκετς, δείχνοντας πανέτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση: “Απλά θα βγω στο παρκέ και θα παίξω σε υψηλό επίπεδο. Οι περιστάσεις είναι διαφορετικές αλλά ταυτόχρονα, ο σκοπός είναι ίδιος. Θα πρέπει να μπει η μπάλα στο καλάθι. Το παιχνίδι και το γήπεδο θα είναι τα ίδια”. Ακόμη, μίλησε και για την “επική” συνάντησή του με τον πρώην συμπαίκτη του και συνυποψήφιο για το βραβείο του MVP, Τζέιμς Χάρντεν: “Θα είναι σίγουρα cool, μια εξαιρετική εμπειρία, για την οποία θα μιλάμε για καιρό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…