Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Το “δώρο” του ΠΑΟΚ στον Βασιλειάδη…

Το “δώρο” του ΠΑΟΚ στον Βασιλειάδη…

apaok 3

apaokΣτην μπουτίκ του ΠΑΟΚ που έχει τον δικό του χώρο στην Sportexpo Marathon, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, βρέθηκε την Πέμπτη ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Εκεί του δόθηκε ένα… δώρο αφού ο Τέλης Ζουρνατσίδης και ο Άρης Καρακούσης του παρέδωσαν το λεύκωμα “ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: 90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ“, το οποίο είχε παρουσιαστεί πριν λίγους μήνες.

Μπουλς-Καβαλίερς καθώς και όλο το ΝΒΑ αλλά και όλη η Euroleague, θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης ήταν αυτός που ανέλαβε να εξηγήσει κάποια πράγματα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη για το ιστορικό λεύκωμα «ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: 90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ». Ανάφερε μεταξύ άλλων πως έγινε με την συμβολή όλων των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών και ότι υπάρχει “φωτογραφικό υλικό από τις μεγάλες στιγμές και τις παλιές στιγμές…”. Στο μεταξύ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει “κοντό” στη θέση του Νέναντ Μιλιένοβιτς… Θα μπορούσε να απασχολήσει η περίπτωση του Τζέι Αρ Μπρέμερ (πάντα στον “Δικέφαλο” έχουν καλή άποψη γι’ αυτόν) που φέτος μετακόμισε στη Λιμόζ, αλλά στη… μέση είναι το θέμα του τραυματισμού του και όπως γράφτηκε στη Γαλλία στις αρχές του Μάρτη η θέση της συγκεκριμένης ομάδας ήταν πως ο Αμερικανός θα απουσιάσει “για αρκετές εβδομάδες”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …