Κεντρική Basket League Κύμη Κοντά στα παιδιά η Κύμη (pics)

Κοντά στα παιδιά η Κύμη (pics)

kimi

kimi-sxoleio

Mε ανακοίνωσή της η Κύμη έκανε γνωστό πως την Τετάρτη (29/03), οι Σταύρος Τουτζιαράκης, Ντάνιελ Όρτον και Τζέισον Καντί επισκέφτηκαν το 19ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας και εκτός από αυτόγραφα και φωτογραφίες, μοίρασαν και χαμόγελα στους μικρούς μαθητές.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:
“Είναι πλέον κάτι σαν θεσμός για την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης SEAJETS, καθώς από την αρχή της σεζόν έχει καθιερωθεί η Τετάρτη να είναι αφιερωμένη στα παιδιά. Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν σειρά είχε το 19ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας, με την ομάδα μας να εκπροσωπείται από τον Team Manager κ. Μάρκο Κολώκα και τρεις αθλητές, τους Σταύρο Τουτζιαράκη, Ντάνιελ Όρτον και Τζέισον Καντί. Για μια ακόμα φορά η υποδοχή που επιφύλαξαν οι μαθητές στους παίκτες της ομάδας μας ήταν ιδιαιτέρως θερμή και συνοδεύτηκε από πολλά χειροκροτήματα και από συνθήματα.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Μάρκος Κολώκας που έκανε μια σύντομη παρουσίαση της ομάδας μας, μίλησε για τον αθλητισμό από την παιδική ηλικία ως την μετεξέλιξη του σε επαγγελματικό και στην συνέχεια σύστησε τους παίκτες. Ο Σταύρος Τουτζιαράκης είπε πόσο σημαντικό είναι να βλέπουν οι παίκτες μικρά παιδιά στην κερκίδα και πόσο δύναμη παίρνουν από αυτό την ώρα των αγώνων και για αυτόν τον λόγο κάλεσε τους μαθητές του σχολείου στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης SEAJETS με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας στις 8 Απριλίου. Αμέσως μετά ο Όρτον αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία στον χώρο του μπάσκετ και κλήθηκε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την παρουσία του στο NBA, ενώ ο Καντί μίλησε για το Αυστραλιανό πρωτάθλημα και για τις αναμετρήσεις που έχει παίξει με την φανέλα της Εθνικής Αυστραλίας.

Στην συνέχεια οι παίκτες της Κύμης SEAJETS έκαναν μια μικρή επίδειξη στις μπασκέτες του σχολείου, ενώ υπέγραψαν αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά. Μάλιστα πριν φύγουν έκαναν και μια βόλτα από τις τάξεις, όπου έβγαλαν φωτογραφίες με δασκάλους και μαθητές και υπέγραψαν ξανά αυτόγραφα.

Αυτή ήταν μια από τις τελευταίες φετινές μας επισκέψεις σε σχολεία, αφού σε λιγότερο από δύο εβδομάδες η αγωνιστική περίοδος τελειώνει. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους δάσκαλους που μας έκαναν την τιμή να μας δεχτούν στα σχολεία τους και όλους τους μαθητές για την θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξαν. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για λίγους μήνες μετά, αφού υποσχόμαστε ότι από την νέα σεζόν οι επισκέψεις αυτές θα συνεχιστούν και θα είναι μάλιστα πιο οργανωμένες και με περισσότερες εκπλήξεις.”

20170329 110442

20170329 110445

soutakia

stavros

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…