Κεντρική NBA Τα τρίποντα των Θάντερ και τα “όργια” του Γουέστμπρουκ! (vids)
NBA

Τα τρίποντα των Θάντερ και τα “όργια” του Γουέστμπρουκ! (vids)

westbrook steven adams oladipo thunder

westbrook-steven-adams-oladipo-thunder

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είναι μια από τις πιο μέτριες ομάδες, σε ό,τι αφορά τα ποσοστά ευστοχίας πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Βρίσκονται μόλις στην προτελευταία θέση σε ποσοστό (32,7%) και 17οι σε προσπάθειες (25.9, σύμφωνα με το basketball-reference.com). Στο χθεσινό παιχνίδι, όμως, εναντίον της άμυνας των Γιούτα Τζαζ, η ομάδα του Ράσελ Γουέστμπρουκ “απασφάλισε”, μετρώντας 12/12 στο ξεκίνημα του αγώνα και συνολικά 12/13 στο ημίχρονο, επίδοση-ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας!

 

Η ευστοχία του Ράσελ Γουέστμπρουκ (6/9), σε συνδυασμό με την δημιουργικότητά του και τις εκτελέσεις των συμπαικτών του (3/3 ο Αμπρίνες, 4/6 ο ΜακΝτέρμοτ) αρκούσαν ώστε οι Θάντερ να έχουν το προβάδισμα στις πρώτες 3 περιόδους. Στα τελευταία λεπτά χρειάζονταν την “ορμή” του Γουέστμπρουκ ώστε να επικρατήσουν. Και φυσικά, ο σούπερ-σταρ της ομάδας ανταποκρίθηκε στον μέγιστο βαθμό.

 

Ο “Westbeast” υπέγραψε το 30ο τριπλ-νταμπλ του για φέτος και το 2ο σερί παιχνίδι του με τριπλ-νταμπλ και +40 πόντους. 43 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ έγραψε το “κοντέρ”, με τον “Ρας” να κυριαρχεί με πρωτοφανή τρόπο στα 2 τελευταία λεπτά. Όντας αλάνθαστος, σημείωσε 11 πόντους στο διάστημα αυτό, ανάμεσά τους και το τρομερό γκολ-φάουλ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Απλά ασταμάτητος για μία ακόμη φορά!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TiiiTPj7Pwg]

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…