Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Δήλωσε… ενθουσιαμένος ο Σόμπι που έφτασε στη Θεσσαλονίκη

Δήλωσε… ενθουσιαμένος ο Σόμπι που έφτασε στη Θεσσαλονίκη

asob

asobΠλέον στη Θεσσαλονίκη είναι ο Νέιθαν Σόμπι, ο παίκτης που επέλεξαν στον ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό του Τζόρναν Σάιμπερτ. Ο Αυστραλός, που δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League ακόμη κι αν αποκλείσει ο ΠΑΟΚ την Τενερίφη, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στο Ρέθυμνο.

Kατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη είπε: “Είμαι ενθουσιασμός και ικανοποιημένος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ. Νιώθω κούραση από το ταξίδι, αλλά είμαι έτοιμος για μια νέα αρχή και μια νέα εμπειρία. Βελτιώθηκα φέτος και έτσι μου εμφανίστηκε η ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα. Γνωρίζω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι ιστορικό σωματείο και θέλω να βοηθήσω να πετύχει. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ κόντρα στο Ρέθυμνο αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από όσα θα μου πουν οι άνθρωποι της ομάδας”.

Ώρα Champions League σήμερα, με την 2winbet.gr να προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στο Champions League αλλά και στο ΝΒΑ για τα ματς που θα γίνουν τα ξημερώματα!

Το “ευχαριστώ” του Τζόουνς

Ο Μάικ Τζόουνς, μετά από 24 χρόνια, τον Απρίλη του 2014 βρέθηκε και πάλι στη Θεσσαλονίκη για το ματς ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός, ένα παιχνίδι στο οποίο τιμήθηκε από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός δεν ξεχνά εκείνη την στιγμή και την Τρίτη έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook (ανεβάζοντας και το σχετικό video): “Ευχαριστώ και πάλι τον ΠΑΟΚ”.

Μιλιένοβιτς: “Μπορούμε να τελειώσουμε την δουλειά εκτός έδρας…”

Ο Νέναντ Μιλιένοβιτς είπε εν όψει του αγώνα με την Τενερίφη:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …