Χωρίς ομάδα!

gentile

gentile

“Δανεικός” στην ομάδα του… σπιτιού του θα δοθεί μέχρι το τέλος της σεζόν ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ο οποίος φεύγει από τον Παναθηναϊκό όχι για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του αλλά για να μείνει χωρίς ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν!

Ο Ιταλός, όπως αναφέρουν πληροφορίες, λαμβάνοντας το… μήνυμα του Τσάβι Πασκουάλ στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη ότι πλέον δεν είναι στα πλάνα του για τη συνέχεια της σεζόν ενόψει και της επιστροφής του Τζέιμς Γκιστ ζήτησε να φύγει από τους πράσινους αφού πλέον δεν τον… χωρούσε ο τόπος.
Όμως δεν πρόκειται να δοθεί δανεικός όπως διαδιδόταν χθες αλλά επιστρέφει σήμερα (Τρίτη) κιόλας στην πατρίδα του. Κοινώς, όπου φύγει φύγει…

Ώρα Champions League και… Άρη (απέναντι στην Βιλερμπάν) σήμερα, με την 2winbet.gr να προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στο Champions League αλλά και στο ΝΒΑ για τα ματς που θα γίνουν τα ξημερώματα!

Ο Ιταλός ατζέντης του Τζεντίλε, Ρικάρντο Σπέτσια αναμένεται σήμερα το πρωί στην Αθήνα προκειμένου να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της λύσης της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές με τον Αλεσάντρο να το έχει πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να παίξει σε άλλη ομάδα μέχρι τις 20 Ιουλίου, σε 4,5 μήνες από σήμερα δηλαδή, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής Ιταλίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ στο οποίο θέλει και… ελπίζει να παίξει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…