Κεντρική NBA NCAA Ηγέτης ο Ντόρσεϊ, στον τελικό της Pac-12 το Όρεγκον! (vids)

Ηγέτης ο Ντόρσεϊ, στον τελικό της Pac-12 το Όρεγκον! (vids)

tyler dorsey oregon ducks 3

tyler-dorsey-oregon-ducks

Με συμπεριφορά πραγματικού ηγέτη, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πήρε στις “πλάτες’ του τους Όρεγκον Ντακς, οι οποίοι επικράτησαν των Καλιφόρνια Γκόλντεν Μπέαρς με 73-65 και προκρίθηκαν στον τελικό του τουρνουά της περιφέρειας Pac-12! Ο σταρ της ομάδας, Ντίλον Μπρουκς φορτώθηκε με φάουλ νωρίς και έτσι ο Έλληνας γκαρντ ανέλαβε να βγάλει τα “κάστανα” από τη “φωτιά”, με απόλυτη επιτυχία.

Ο Ντόρσεϊ τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους σε 32 λεπτά συμμετοχής, όντας με διαφορά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Είχε εξαιρετικά ποσοστά (4/7 δίποντα, 5/6 τρίποντα), δείχνοντας τη μεγάλη εκτελεστική του δεινότητα, τόσο σε σουτ μετά από ντρίμπλα, όσο και σε συνθήκες spot-up. Στο 2ο ημίχρονο, οι Ντακς κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι, χάρη σε ορισμένες εξαιρετικές άμυνες (7 τάπες, οι 5 από τον Τζόρνταν Μπελ) και σε καλάθια στο τρανζίσιον.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_5z0HC5LQ0I]

Άξιος συμπαραστάτης του Ντόρσεϊ ήταν ο Ντύλαν Ένις, με 16 πόντους και 9/9 βολές ενώ ο Τζόρνταν Μπελ έκανε τη “βρώμικη” δουλειά, με 15 ριμπάουντ και 5 τάπες. Στον αντίποδα, κορυφαίος ήταν ο Γκραντ Μάλινς, με 23 πόντους και 5/5 τρίποντα. Πλέον, οι Ντακς θα “κυνηγήσουν” τον 3ο σερί τίτλο τους στην Pac-12, με σκοπό να ενισχύσουν τη θέση τους ενόψει του μεγάλου τουρνουά της March Madness.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_5z0HC5LQ0I]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…