Κεντρική Γυναίκες “Να παρουσιαστούμε σοβαροί”

“Να παρουσιαστούμε σοβαροί”

Eleni Kapogianni Olympiakos Ginaikes

Eleni Kapogianni-Olympiakos-Ginaikes

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται (14:00 12/02) από τη Νίκη Λευκάδας και από την αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική της Α1 Γυναικών θα απουσιάσουν οι Εβίνα Μάλτση και Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς. Το παιχνίδι στο “ΔΑΚ Λευκάδας” κρύβει παγίδες, με τις “ερυθρόλευκες” να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί.

Η Ελένη Καπογιάνννη, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε στην κυριακάτικη (12/02) αναμέτρηση, λέγοντας: “Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί γιατί η Νίκη Λευκάδας κάνει πολύ καλή σεζόν. Μέσα στην έδρα της είναι πολύ πιο δυνατή από ό,τι εκτός, ενώ έχει ενισχυθεί και με τρίτη ξένη. Θα πρέπει από το πρώτο λεπτό να είμαστε πιο συνεπείς σε κάποια στάνταρ απόδοσης”.

Από την πλευρά της, η Όλγα Χατζηνικολάου τόνισε:” H Νίκη Λευκάδας είναι μια ομάδα πολύ συγκροτημένη που διαθέτει τρεις ξένες παίκτριες και κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Εμείς θα κάνουμε αυτό που μπορούμε και ξέρουμε. Να είμαστε συγκεντρωμένες σαράντα λεπτά να παίξουμε την άμυνά μας γιατί από εκεί ξεκινάμε, και να βάλουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…