Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Η ώρα του Γιαννάκη

Η ώρα του Γιαννάκη

itoudis giannakis

itoudis-giannakis

Η προπονητολογία για την Εθνική είναι καλή και χρήσιμη, ώστε να αλλάξει η ατζέντα, να φύγει από την Ξάνθη και την αστοχία του προέδρου της ΕΟΚ. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι εκ του μηδενός, καθώς ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, επιχείρησε να κάνει το μεγάλομπαμ“, να κλείσει τον πρωταθλητή Ευρώπης για τον ομοσπονδιακό πάγκο, αλλά αυτό που τελικά θα συμβεί είναι να κάνει πίσω στην κόντρα του με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και να δεχθεί τον “δράκο” στην “επίσημη αγαπημένη“.

Ως site έχουμε υποχρέωση να καταγράφουμε ακόμα και τα τιτιβίσματα παικτών και δημοσιογράφων από τη Ρωσία, όμως η αλήθεια είναι μία για τον εθνικό πάγκο. Ο Δημήτρης Ιτούδης δέχθηκε πρόταση από την ΕΟΚ, όμως δεν είναι στο χέρι κανενός εκ των δύο να αποφασίσει. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η ΤΣΣΚΑ, η οποία ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δεχθεί να αφήσει τον πρωταθλητή Ευρώπης να καθίσει στον πάγκο εθνικής ομάδας.

Βεβαίως, ποτέ μην λες ποτέ, αλλά το κακό για την ΕΟΚ είναι πως του χρόνου έχουμε τα λεγόμενα “παράθυρα της FIBA“, ήτοι τους αγώνες των εθνικών ομάδων μέσα στη σεζόν. Ο Ιτούδης έχει ξεκάθαρο όρο στο συμβόλαιό του και, παρότι μπορεί να του άρεσε η ιδέα να γίνει “εθνικός προπονητής“, δεν αποφασίζει αυτός, αποφασίζει η ομάδα του στρατού.

Μέχρι να λάβουν την απόφαση των Ρώσων θα ελπίζουν στην Ομοσπονδία μας για το καλύτερο δυνατό, όμως όλα δείχνουν πως η περίπτωση Ιτούδη (σ.σ. έχει κλειστό διετές με την ΤΣΣΚΑ) δεν μπορεί να προχωρήσει, ανεξάρτητα με τη θέληση των δύο πλευρών.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, όπως ξαναγράψαμε σε αυτό το site (δείτε εδώ) είναι η καλύτερη εφικτή λύση και εκεί θα στραφεί η ΕΟΚ, θέλοντας και μη, καθώς η περίπτωση του Δημήτρη Πρίφτη έχει ατονήσει για τα καλά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…