Κεντρική NBA Και επίσημα “κάτοικος” Κλίβελαντ ο Γουίλιαμς! (vids)
NBA

Και επίσημα “κάτοικος” Κλίβελαντ ο Γουίλιαμς! (vids)

deron williams cavaliers

deron-williams-cavaliers

Η έντονη επιθυμία του Λεμπρόν Τζέιμς για την απόκτηση ενός πλέι-μέικερ είναι και επίσημα πραγματικότητα! Ο Ντέρον Γουίλιαμς ανήκει πλέον στο ρόστερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, με την απόφαση να έχει ληφθεί εδώ και αρκετές μέρες. Ο “D-Will” έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς την ημέρα λήξης της προθεσμίας των ανταλλαγών, με τους πρωταθλητές να κινούνται ταχύτατα για την απόκτησή του.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως “ιππότης”, ο Γουίλιαμς έδωσε έμφαση στο γεγονός πως έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα αλλά και στον τρόπο που θα ταιριάξει με τους νέους συμπαίκτες του: “Ένιωσα πως ήταν η καλύτερη ομάδα για εμένα. Το να κυνηγήσω ένα πρωτάθλημα είναι κάτι που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να κάνω. Ξέρω πολλά παιδιά από την ομάδα. Είχα παίξει με τον Λεμπρόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και με τον Κόρβερ. Απλά νιώθω ότι θα είμαι άνετα εδώ και θα έχω έναν σημαντικό ρόλο“.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=C5bmluqtL1Y]

Η αλήθεια είναι πως ο Γουίλιαμς ήταν η καλύτερη δυνατή κίνηση για τους Καβς. Η ένδεια στη θέση “1” (με τον ρούκι, Κέι Φέλντερ να μην έχει δικαιώσει τις προσδοκίες) καλύφθηκε άψογα, με τον Γουίλιαμς να έχει 13,1 πόντους και 6,9 ασίστ ανά αγώνα τη φετινή σεζόν. Ο τρόπος που βλέπει το γήπεδο, ο καταπληκτικός τρόπος που χειρίζεται την μπάλα αλλά και η εκτελεστική του δεινότητα θα αποδειχθούν “λίρα εκατό” για τον πάγκο των πρωταθλητών. Αν συνδυάσει κανείς τους “τόνους εμπειρίας” που διαθέτει (13 σεζόν στο NBA, 2 Ολυμπιάδες, 72 αγώνες πλέι-οφς, 3 All-Star Games) και την καλή του ηλικία (32) διαπιστώνει ότι οι Καβς ενισχύουν τις πιθανότητές τους για την επίτευξη του πολυπόθητου repeat.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KXrNzsBislk]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…