Κεντρική NBA Οι All-Stars “υποκλίνονται” στον Γιάννη! (vid)
NBA

Οι All-Stars “υποκλίνονται” στον Γιάννη! (vid)

antetokounmpo2 1

antetokounmpo2

Οι φετινές επιδόσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με τον Έλληνα σούπερ-σταρ να στέκεται στα “ίσια” με τους πιο λαμπερούς “αστέρες” του NBA. Πολύς κόσμος εκφέρει τη δική του άποψη για τα πεπραγμένα του “Greek freak” αλλά όταν ακούμε τους ίδιους τους συναδέλφους του να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, τότε τα λόγια είναι περιττά!

Ακούστε τι λένε για τον Γιάννη οι κορυφαίοι παίκτες στον πλανήτη, με τις απόψεις του να είναι εξ ολοκλήρου εγκωμιαστικές και μάλλον όχι τυχαία!

Ντρέιμοντ Γκριν: “Αυτό το παιδί είναι ξεχωριστό. Συνεχίζει να γίνεται καλύτερος και δουλεύει πολύ πάνω στο παιχνίδι του. Παίζει με πολύ πάθος”.

ΝτιΆντρε Τζόρνταν: “Είναι απίθανος. Είναι πολύ ωραίο που στην πρώτη του παρουσία σε All-Star Game θα είναι βασικός. Μου αρέσει πολύ να τον βλέπω να κυριαρχεί σε τόσο μικρή ηλικία”.

Κέμπα Γουόκερ: “Έχει βελτιωθεί πολύ. Κάνει μια καταπληκτική χρονιά. Είναι απίθανος! Κάθε φορά που βλέπω highlights θα έχει κάνει κάτι τρελό, όπως τις προάλλες που πήδηξε από τη γραμμή των βολών. Είναι ξεχωριστό ταλέντο”.

ΝτεΜάρκους Κάζινς: “Είναι freak! Είμαι μεγάλος φαν του παιχνιδιού του. Η ευελιξία του είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Μπορεί να κυριαρχήσει σε ένα παιχνίδι, δίχως να βάλει καλάθι”.

Πολ Μίλσαπ: “Πολύ ταλαντούχος, ειδικά με το σώμα που έχει. Παίζει στη θέση του πλέι-μέικερ, καθώς μπορεί να χειριστεί την μπάλα, κάτι απίθανο”.

Κάιλ Λάουρι: ” Είναι απίθανος. Οι πάσες του, οι οργανωτικές του ικανότητες, είναι πραγματικά ταλαντούχος. Οφείλεις να τον σέβεσαι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…