Κεντρική NBA Γουόριορς-Γουέστμπρουκ: μια σχέση…πάθους (vid)
NBA

Γουόριορς-Γουέστμπρουκ: μια σχέση…πάθους (vid)

russell westbrook 1

russell-westbrook

Το All-Star Game του NBA αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο κυρίαρχη γιορτή του μπάσκετ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με τα μεγαλύτερα ονόματα της πορτοκαλί μπάλας να βρίσκονται στο ίδιο παρκέ, την ίδια στιγμή. Σε κάθε τέτοιο γεγονός υπάρχει και ένα μεγάλο story, ένα σενάριο που κυριαρχεί έναντι των υπολοίπων (όπως πέρσι, με το αντίο του Κόμπι Μπράιαντ). Η φετινή υπόθεση όμως δεν είναι τέτοιας υφής. Μιλάμε φυσικά για την περιβόητη συνύπαρξη του Ράσελ Γουέστμπρουκ με τους παίκτες των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και κυρίως, με τον Κέβιν Ντουράντ, στην ομάδα της Δύσης.

Ο Γουέστμπρουκ δεν συμπαθεί τους Γουόριορς. Είναι γνωστό στους πάντες αυτό. Συνεχώς, όταν οι δημοσιογράφοι του θέτουν ερωτήσεις, σε σχέση με τους “πολεμιστές” αποφεύγει να δώσει σαφείς απαντήσεις. Το ίδιο έπραξε και χθες, στην περιβόητη Media Day του All-Star Game. Ο “Westbeast“, απαντούσε με εμφανώς σαρκαστική διάθεση στους ρεπόρτερ, γυρίζοντας την κουβέντα στη μόδα(!) και ρωτώντας τους δημοσιογράφους σχετικά με την αγαπημένη τους μάρκα ρούχων!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ypswhG2cG2w]

Στον αντίποδα, ο προπονητής των Γουόριορς αλλά και της ομάδα της Δύσης, Στιβ Κερ απάντησε για το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει και τους 4 παίκτες των “πολεμιστών” ταυτόχρονα στο παρκέ (Κάρι, Ντουράντ, Γκριν, Τόμπσον) δίχως να είναι σίγουρος για το ποιος θα είναι ο… 5ος: “Για μερικά λεπτά, θα υπάρχουν και οι 4 στο παρκέ. Όσον αφορά τον 5ο παίκτη, δεν έχω ιδέα για ποιο πράγμα μιλάτε”, υπονοώντας προφανώς τον Γουέστμπρουκ.

Ο φόργουορντ των Γουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε και αυτός για την περίπτωση αυτή: “Είμαστε καλοί συμπαίκτες. Μοιράζουμε την μπάλα, άρα οποιοσδήποτε και να είναι ο 5ος παίκτης, δεν πρόκειται να πασάρουμε μονάχα μεταξύ μας. Αν είναι ελεύθερος, θα πάρει την μπάλα!“, τόνισε, με το χαμόγελο στα χείλη.

Τέλος, ο Στεφ Κάρι επέλεξε να ρίξει τους τόνους, υιοθετώντας ένα πιο σοβαρό στυλ: “Γίνεται πολύς λόγος για την ιστορία ανάμεσα στον Γουέστμπρουκ και τον Ντουράντ αλλά είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Ήρθαμε εδώ για να γιορτάσουμε το παιχνίδι του μπάσκετ και τα επιτεύγματα του καθενός, οπότε θα περάσουμε καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…