Κεντρική NBA All Star Game: Με 200αρα νίκησε η ομάδα του Αντετοκούνμπο, MVP ο Λίλαρντ (vid)

All Star Game: Με 200αρα νίκησε η ομάδα του Αντετοκούνμπο, MVP ο Λίλαρντ (vid)

Team East All Star Game

Νίκη για την ομάδα της Ανατολής στο All Star Game του NBA.

H Team East επικράτησε εύκολα της Team West στο 73ο All-Star Game της Ιντιανάπολις με 211-186. Ένα παιχνίδι των ρεκόρ, με την Ανατολή να γίνεται η πρώτη ομάδα στην ιστορία που σπάει το φράγμα των 200 πόντων, το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η Δύση το 2016 με 196 πόντους, αλλά οι 397 πόντοι και των δύο ομάδων συνολικά αποτελούν ρεκόρ, μετά τους 374 το 2017. Επίσης, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πέτυχε και τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία της διοργάνωσης με 42, ρεκόρ που κρατούσε η Team Lebron το 2019 με 35 εύστοχα τρίποντα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Team East από την αρχή του αγώνα πήρε διαφορά στο σκορ χάρις στα τρίποντα του Λίλαρντ και του Χαλιμπέρτον κυρίως, και την κράτησε μέχρι το τέλος του αγώνα. Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ με 39 πόντους και 11/23 τρίποντα και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που κερδίζει τον διαγωνισμό τριπόντων και ανακηρύσσεται MVP του All-Star Game. Το κοινό της Ιντιανάπολις γιούχαρε τον γκαρντ των Μπακς κατά την απονομή, γιατί ήθελε το δικό τους παιδί τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον (32 πόντους με 10/14 τρίποντα) να παραλάβει το βραβείο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε το παιχνίδι με 23 πόντους σε 23 λεπτά συμμετοχής. Για την ομάδα της Ανατολής, ο Τζέιλεν Μπράουν είχε 36 πόντους. Για τη Δύση, ο Τάουνς ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 50 πόντους, ενώ 31 είχε ο Σάι- Γκίλτζιους Αλεξάντερ. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο και τελείωσε το ματς με 8 πόντους.

Με το All-Star Game ολοκληρώθηκε το τριήμερο μπασκετικής δράσης στην Ιντιανάπολις. Ραντεβού του χρόνου 14-16 Φεβρουαρίου στο Σαν Φραντσίσκο και στο Chase Center την έδρα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …