Κεντρική NBA Γιάννης: “Παίξαμε δυνατά και εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλο” (vid)
NBA

Γιάννης: “Παίξαμε δυνατά και εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλο” (vid)

giannis antetokounmpo bucks

giannis-antetokounmpo-bucks

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στην εκπομπή “Game Time” του NBA TV, αμέσως μετά τον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς εναντίον των Φοίνιξ Σανς. Ο “Greek freak” ερωτήθηκε για θέματα ποικίλης ύλης, όπως για τους λόγους που οδήγησαν στη νίκη αυτή, το “κυνήγι” των πλέι-οφς, τη σπουδαιότητα της παρουσίας του Μάικλ Μπίσλι αλλά και την πρόσφατη εμπειρία του από το All-Star Game.

Σχετικά με το τι οδήγησε στην καλύτερη παρουσία των Μπακς στο 2ο ημίχρονο, ο Αντετοκούνμπο ανέφερε: “Παίξαμε δυνατά στην άμυνα, τρέξαμε και εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλο” ενώ μίλησε και για την τελευταία φάση του αγώνα, με το τρίποντο του Τόνι Σνελ: “Το σύστημα σχεδιάστηκε για μένα, ώστε να “φτιάξω” κάποια φάση. Είδα τον Μπρόγκντον ελεύθερο και μετά αυτός πάσαρε στον Τόνι (Σνελ). Εκείνος είχε ελεύθερο σουτ και το έβαλε”.

Σε ό,τι αφορά την προσπάθεια των Μπακς για την κατάληψη της 8ης θέσης που οδηγεί στα πλέι-οφς, ο “Greek freak” τόνισε: “Πρέπει να παίξουμε συγκροτημένα και δυνατά στην άμυνα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και πρέπει να παίζουμε όλο και πιο δυνατά. Οφείλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Ο “JP” (Τζαμπάρι Πάρκερ) τραυματίστηκε αλλά τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στη θέση του και πρέπει να το συνεχίσουν αυτό”.

Ο Μάικλ Μπίσλι έχει κάνει μεγάλο step-up στους τελευταίους αγώνες και ο Γιάννης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του: “Είχε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Παίζει δυνατά κάθε βράδυ. Μπορεί να σκοράρει με διαφορετικούς τρόπους, από το ποστ, από μέση απόσταση αλλά και από το τρίποντο. Παίζει ομαδικό μπάσκετ και για αυτό η ομάδα τα πηγαίνει καλά με αυτόν στο παρκέ”.

Τέλος, ο “Greek freak” μίλησε για τη συμμετοχή του στο All-Star Game και για την… περίσσια όρεξή του για άμυνα, κατά τη διάρκεια του εορταστικού αγώνα: “Ήταν υπέροχη εμπειρία. Και μόνο που είχα την οικογένειά μου και περάσαμε αυτή την εμπειρία μαζί, ήταν όμορφα. Απλά αλληλεπίδρασα με τους παίκτες, με τον Λεμπρόν, τον Μπάτλερ, τον Μέλο, τον Κάρι. Ήταν ωραία και είχε πλάκα. Πριν τον αγώνα είχα πει στον προπονητή, Μπραντ Στίβενς ότι θα παίξω δυνατά. Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω και για αυτό το έκανα!”

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…