Κεντρική Basket League Άρης “Κίτρινος” Καλαϊτζάκης ως το… 2020

“Κίτρινος” Καλαϊτζάκης ως το… 2020

akalaitzakis1

akalaitzakis1O Άρης “έδεσε” τον ταλαντούχο, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο που έχει διάρκεια ως το 2020. Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ αναφέρει:

“Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΡΗ υπέγραψε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Ο νεαρός γκαρντ ενηλικιώθηκε στις 2/1/2017 και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Ο Καλαϊτζάκης, στέλεχος της εφηβικής ομάδας του ΑΡΗ τα τελευταία χρόνια, το καλοκαίρι του 2016 πήρε μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας, στο Pravec. Στις 10/12/2016, στον αγώνα με την Κύμη Seajets, έκανε το ντεμπούτο του στην STOIXIMAN.GR Basket League. Μάλιστα, στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης σημείωσε και τους πρώτους πόντους του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Στην 2winbet.gr οι υψηλότερες αποδόσεις, πληθώρα στοιχηματικών επιλογών και ΟΛΑ τα ματς της Euroleague (αλλά και ΝΒΑ) σε Live Streaming!

Καλαϊτζάκης: “Αρης, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης…”

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον ΑΡΗ.  Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και σε ένα γήπεδο στο οποίο αγωνίστηκαν ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και άλλοι θρύλοι του μπάσκετ. Δεν είναι καιρός για πολλά λόγια. Με σκληρή δουλειά και προσήλωση θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι συμεχώς και να καθιερωθώ στον ΑΡΗ»”.

Ο τεχνικός του εφηβικού τμήματος του Άρη, Δημήτρης Μπουσβάρος είχε μιλήσει στο ebasket.gr για τον Καλαϊτζάκη. Θυμηθείτε τι είπε πατώντας εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…