Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μαρκόπουλος: “Πάλεψαν δυνατά οι παίκτες…”

Μαρκόπουλος: “Πάλεψαν δυνατά οι παίκτες…”

asoular

asoularΕυχαριστημένος από την απόδοση του ΠΑΟΚ στο ματς με την Νεπτούνας ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος. Συγκεκριμένα είπε: “Μπράβο στους παίκτες για την προσπάθεια και την εμφάνιση που έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλαμε αυτή την νίκη για την πρόκριση και γι’ αυτό οι παίκτες πάλεψαν δυνατά. Η ομάδα μας όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, έπαιξε καλή άμυνα, ήμασταν και εύστοχοι, γυρίσαμε το αποτέλεσμα και κρατήσαμε την διαφορά ως το τέλος του αγώνα”.

Για τον ΜακΦάντεν και τον ρόλο του: “Με το ίδιο στυλ παιχνιδιού συνεχίσουμε. Προσπαθούμε να προσαρμόσουμε και να προσαρμοστεί κι αυτός για να τον βοηθήσουμε και να βοηθηθεί κι αυτός. Σε κάθε ματς υπάρχουν διαφορετικοί παίκτες που παίζουν καλά ανά ματς. Ο κάθε παίκτης δεν είναι μηχανή και θέλουμε ο κάθε παίκτης να είναι όπως θέλουμε”.

Για τις λίγες ασίστ: “Δεν μας άφησε να τρέξουμε η αντίπαλη ομάδα, γι’ αυτό δεν είχαμε. Μας έδωσαν ευκαιρίες να σκοράρουμε και είναι λογικό να μην έχουμε”.

Για το ότι ο Τέιλορ δεν έπαιξε ξανά σήμερα και αν αλλάζει κάτι για το μέλλον του στην ομάδα: “Δεν άλλαξε κάτι. Παίζουν άλλοι παίκτες, πιο έτοιμοι για τέτοιου είδους ματς…”.

Αντομάιτις: “Δεν τον αντιμετωπίσαμε τον ΜακΦάντεν με έξυπνο τρόπο”

Ο τεχνικός της Νεπτούνας, Νταίνιους Αντομάιτις ανέφερε: “Το μεγαλύτερό μας λάθος έγινε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Πήγαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου δεν παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε πρόβλημα στο πώς θα αντιμετωπίσουμε τον ΜακΦάντεν. Πέτυχε 22 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και αυτό ήταν πρόβλημα για εμάς. Κάναμε 12 λάθη στο πρώτο ημίχρονο και 19 συνολικά. Αυτά τα φτηνά λάθη έδωσαν την δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να αυξήσει την διαφορά. Ο ΜακΦάντεν είναι κλασσικός σκόρερ, είπαμε στους παίκτες πως είναι επικίνδυνος γιατί τον είδαμε στον αγώνα με τον Παναθηναικό, όπως είδαμε και τον Σάιμπερτ. Αντιμετωπίσαμε με χαζό τρόπο το παιχνίδι και δεν τον αντιμετωπίσαμε τον ΜακΦάντεν με έξυπνο τρόπο.

Ο καλαθοσφαιριστής της Νεπτούνας, Τζεράι Γκραντ είπε: “Επιστρέψαμε στο ματς στα τελευταία λεπτά αλλά δεν είχαμε τις μικρές λεπτομέρειες για να νικήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …