Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Έπαιξε ρόλο το τι έγινε στο πάρκινγκ”

“Έπαιξε ρόλο το τι έγινε στο πάρκινγκ”

Euroleague 4

euroleague-bartzokas-barcelona

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί (12/1, 22:00) τον Ολυμπιακό, για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε συνέντευξη του εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από τους “ερυθρόλευκους”. Ο προπονητής των “καταλανών”, μιλώντας στο Cosmote TV και την εκπομπή “Pick ‘n Roll” αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την παραίτηση του από τον Ολυμπιακό, αν έπαιξε ρόλο η ήττα από τον Παναθηναϊκό ή όσα έγιναν στο πάργκινγκ: “Έπαιξαν και τα δύο πράγματα ρόλο, ειδικά όσα έγιναν στο πάρκινγκ”.

Για το τι έκανε λάθος στον Ολυμπιακό: “Το τι έκανα λάθος είναι κάτι που το επεξεργάζομαι κάθε μέρα και για τον Ολυμπιακό και την Λοκομοτίβ και τη Μπαρτσελόνα. Χρειάζεται αυτογνωσία και αυτοκυριαρχία. Να είσαι ήρεμος όταν τα πράγματα είναι άσχημα. Με πολύ δουλειά σήμερα νομίζω ότι το ελέγχω”.

Για τα ξεσπάσματα του: “Έχω λίγο συναισθηματική προσέγγιση των πραγμάτων και αυτό μου κάνει και κακό”.

Για τη σχέση με τον Σπανούλη: “Τον Βασίλη τον αγαπώ. Προέρχομαι από το Μαρούσι ήταν παιδάκι όταν ήρθε εκεί, είχε όλη την εξέλιξη που περίμενα και έκανε ακόμα περισσότερα πράγματα. Η διαχείριση ενός τέτοιου παίκτη με τέτοια αξία και τέτοιο εγωισμό είναι πάντα δύσκολη σε κάθε άθλημα. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι κερδίσαμε μαζί μόνο μια Ευρωλίγκα και ένα διηπειρωτικό τρόπαιο και όχι ένα πρωτάθλημα. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο”.

Για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο: «Είναι διαφορετικός χαρακτήρας από τον Σπανούλη. Δεν ακούγεται τόσο πολύ στα αποδυτήρια όσο αυτός. Ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί του, είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας και θρύλος της Μπαρτσελόνα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…