Κεντρική NBA Χάρντεν βγαλμένος από… video game! (vid)
NBA

Χάρντεν βγαλμένος από… video game! (vid)

james harden

james harden

Η τελευταία ημέρα του 2016, μας επιφύλασσε ορισμένες αξέχαστες στιγμές και ιστορικές perfomances. Οι λέξεις αυτές όμως είναι φτωχές, ανεπαρκείς, για να περιγράψουν με ακρίβεια, αυτό που έκανε ο Τζέιμς Χάρντεν.

Δεν είναι υπερβολή. Ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις όλων των εποχών. 53(!) πόντοι, 16(!) ριμπάουντ και 17(!) ασίστ, με 9/16 τρίποντα και 16/18 βολές. Σχεδόν όλα τα καλάθια των Ρόκετς προήλθαν από δική του ενέργεια. Η επιρροή του επάνω στο παρκέ ήταν σχεδόν εκτυφλωτική, “έλαμπε”, με την ακτινοβολία της να καλύπτει τους πάντες. Ουδείς άλλος στην ιστορία του NBA, έχει φθάσει σε τέτοια επίπεδα. Επίσης, έγινε ο δεύτερος παίκτης, μετά τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, ο οποίος κάνει τριπλ-νταμπλ, βάζοντας 53 πόντους. Όμως, ακόμη και ο τεράστιος “Wilt the Stilt“, δεν είχε τόσα ριμπάουντ και τόσες ασίστ.

Πλέον, η μάχη για τον τίτλο του MVP, ξεκινά από μια καινούργια βάση. Ο Χάρντεν έφθασε σε θεϊκά επίπεδα και φαίνεται να έχει ένα μίνι προβάδισμα από τον επικό Ράσελ Γουέστμπρουκ. Πλέον, κάθε συζήτηση, σχετικά με τον “beard”, θα ξεκινά από αυτή την εμφάνιση. Μία από τις πιο κυρίαρχες που είδαμε ποτέ.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sdw11HPSo8M]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…