Κεντρική NBA Χάρντεν-Γουέστμπρουκ: τα τριπλ-νταμπλ συνεχίζονται! (vids)
NBA

Χάρντεν-Γουέστμπρουκ: τα τριπλ-νταμπλ συνεχίζονται! (vids)

westbrook harden

westbrook-harden

Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία duels που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ. Μέρα με τη μέρα, αγώνα με τον αγώνα, δεν σταματούν ποτέ να επιφυλάσσουν νέες συγκινήσεις, απίθανες επιδόσεις και αριθμούς που “ζαλίζουν”. Η χθεσινή μέρα, δεν υπήρχε λόγος να αποτελέσει εξαίρεση, με τους Τζέιμς Χάρντεν και Ράσελ Γουέστμπρουκ, να πετυχαίνουν το 12ο και το 20ό τριπλ-νταμπλ τους αντίστοιχα, συνεχίζοντας απτόητοι, στη μάχη για το βραβείο του MVP.

Οι Μπρούκλιν Νετς είναι η ομάδα που αγωνίζεται στο γρηγορότερο ρυθμό (104 κατοχές ανά αγώνα), ενώ δεν φημίζονται καθόλου για τις αμυντικές τους επιδόσεις. Η συνθήκη αυτή, αποτέλεσε “βούτυρο” στο ψωμί για τον “Beard“, ο οποίος, σε 31 λεπτά συμμετοχής, είχε 22 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Είτε με πικ-εν-ρολ, είτε σε καταστάσεις isolation, ο Χάρντεν έκοψε στη “μέση” την “άμυνα” των Νετς, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν προσπαθούσε καν στο 100% των δυνάμεών του. Απλά απολαυστικός.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OxwFd-ZCHjs]

Από την άλλη, ο Γουέστμπρουκ είναι ένα τελείως ξεχωριστό κεφάλαιο, όσων αφορά τα τριπλ-νταμπλ. Απέναντι στους Σακραμέντο Κινγκς, σημείωσε το 20ό του για φέτος! Είναι μόλις ο 3ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ, μετά τους Γουίλτ Τσάμπερλεϊν και Όσκαρ Ρόμπερτσον, που σημειώνει τέτοιον αριθμό και βρισκόμαστε ακόμη στα μισά της σεζόν! Συγκεκριμένα, είχε 36 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ, σε 35 λεπτά συμμετοχής, με 11/21 σουτ, ενώ το τρομερό του κάρφωμα, με 46” για τη λήξη, ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=f64UIpt7ABI]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…