Κεντρική Διεθνή “Επίθεση” Τζίλας σε Μπερτομέου

“Επίθεση” Τζίλας σε Μπερτομέου

tzilas1

tzilas1

Αιχμές προς τον Τζόρντι Μπερτομέου, άφησε ο Ντράγκαν Τζίλας, ο οποίος ανακοίνωσε  και τυπικά την παραίτηση του από την προεδρία της σερβικής ομοσπονδίας ύστερα από 6 χρόνια. Ο 49χρονος άνδρας, είπε πως έχει πολύ άσχημη εικόνα για ισχυρό άνδρα της Ευρωλίγκα, κατηγορώντας τον για διάφορα θέματα. Παράλληλα, δήλωσε πως δεν τρελαίνεται με την ιδέα το Final 4 του 2018 που γίνει στο Βελιγράδι, καθώς θα κοστίσει πολύ.

Αναλυτικά:

“Έχω πολύ αρνητική άποψη για τον Τζόρντι Μπερτομέου και τον κατηγορώ για διάφορα θέματα. Για παράδειγμα, η Παρτιζάν άξιζε εγγυημένο συμβόλαιο, παρά το γεγονός πως από την Αδριατική λίγκα περνά μόνο μία ομάδα στην Ευρωλίγκα και όχι τρεις. Επίσης, είχε πει ότι συνολικά οι ομάδες θα μοιραστούν 100 εκατ. ευρώ και τελικά είναι 30 εκατ. ευρώ”, δήλωσε αρχικά ο Ντράγκαν Τζίλας.

“Χαίρομαι που το Final 4 του 2018 θα γίνει στο Βελιγράδι, αλλά δεν τρελαίνομαι με αυτή την ιδέα, γιατί πιστεύω ότι θα κοστίσει πολύ. Είναι καλό που οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο Βελιγράδι, όμως πιστεύω πως αυτό θα μας κοστίσει περισσότερο, από το κέρδος που θα μας φέρει,” ήταν τα λόγια του πρώην πλέον προέδρου της σέρβικης ομοσπονδίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…