Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Είχαν ΑΦΜ οι σύνδεσμοι;

Είχαν ΑΦΜ οι σύνδεσμοι;

ref1

ref1

Έχουμε ένα από τα πλέον δίκαια δικαστικά συστήματα στον δυτικό κόσμο και δικαστές, οι οποίο και αδέκαστοι, και έμπειροι είναι. Γι’ αυτό και οι αποφάσεις είναι μελετημένες. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση. Δεν θα τολμούσαμε εμείς να αμφισβητήσουμε την απόφαση του Πρωτοδίκη, για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΟΔΚΕ. Είμαστε βέβαιοι, ότι εξέτασε διεξοδικά το θέμα και πήρε τη σωστή απόφαση.

Είμαστε βέβαιοι, επίσης, ότι έλεγξε τα πάντα. Όλα τα χαρτιά που περιήλθαν στα χέρια του, καθώς και τις νομιμοποιήσεις των Συνδέσμων, της ΟΔΚΕ, όλων των εμπλεκομένων. Παρότι είχε, να το σημειώσουμε κι αυτό, ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή του, για να αποφασίσει. Και να δικαιώσει τον… μελλοντολόγο παράγοντα της ΕΟΚ, που έλεγε πριν βγει η απόφαση ότι το αποτέλεσμα είναι δεδομένο.

Ένα ζήτημα που απασχολεί ανθρώπους, οι οποίοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον χώρο της διαιτησίας, είναι το ΑΦΜ δύο συνδέσμων. Λένε ότι οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι δεν έχουν, ή πως σε κάθε περίπτωση αυτό δεν υπήρξε στα έγγραφα που κατέθεσε ο δικηγόρος. Κι αν υπήρξε, λένε, δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Εμείς πάλι λέμε πως δεν μπορεί, ο δικαστής θα το έλεγξε, ως όφειλε. Γι’ αυτό και δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει θέμα με τα ΑΦΜ των συγκεκριμένων συνδέσμων. Γιατί αν υπάρχει (υπόθεση εργασίας), που εμείς επιμένουμε ότι δεν υπάρχει, τότε υπάρχει συνολικά θέμα ακυρότητας της απόφασης.

Μπαίνουμε σε μια εποχή, που κάποιοι (νονοί, προφανώς) τη βαφτίζουν “νέα“, αλλά που έχει κάτι από την “παρέλαση του παλιού καινούριου” του Μπέρτολτ Μπρεχτ. “Στεκόμουν πάνω σε έναν λόφο κι είδα το Παλιό να πλησιάζει, μα έρχονταν σαν Νέο. Σέρνονταν πάνω σε καινούρια δεκανίκια, που κανένας δεν είχε ξαναδεί, και βρωμούσε νέες μυρωδιές σαπίλας, που κανείς δεν είχε πριν ξαναμυρίσει” είχε γράψει.

Σε αυτή την εποχή, κανείς δεν μπορεί να είναι αμέτοχος, αδιάφορος, κανείς δεν δικαιούται να προσπερνά πράγματα. Όλοι οφείλουν να αρθούν στο ύψος της ευθύνης και των περιστάσεων. Κι αυτό το μήνυμα έχει πολλούς αποδέκτες… Σε όλες τις εξουσίες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Τενερίφη – Περιστέρι 97-93

Έφτασε μέχρι τέλους αλλά δεν τα κατάφερε το Περιστέρι… Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε …