Κεντρική Ασίστ Shadow Γκάλης: “Να μείνει στο μπάσκετ ο Διαμαντίδης”

Γκάλης: “Να μείνει στο μπάσκετ ο Διαμαντίδης”

galis-new1

Την ελπίδα του να παραμείνει ο Δημήτρης Διαμαντίδης κοντά στο μπάσκετ εξέφρασε ο Νίκος Γκάλης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Live Sport και στο συλλεκτικό περιοδικό, αφιερωμένο στον “3D”.

“Ο Διαμαντίδης υπήρξε εξαιρετικός παίκτης. Με την παρουσία του πρόσφερε πολλά, τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και συνολικά στο ελληνικό μπάσκετ. Με την απόφασή του να εγκαταλείψει τους αγωνιστικούς χώρους είναι σίγουρο ότι θα του λείψει. Του εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα και ελπίζω να παραμείνει κοντά στο μπάσκετ“, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

“Βλέποντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και τα άλλα παιδιά, που έχουν διαγράψει την δική τους πορεία στο μπάσκετ, να συνεχίζουν την προσπάθεια που ξεκίνησε η δική μας παρέα, του ’87, χαιρόμουν ιδιαίτερα. Συνειδητοποιούσα και συνειδητοποιώ κάθε μέρα ότι με όσα πετύχαμε τότε, καταφέραμε να βάλουμε ένα σημαντικό λιθαράκι.

Εκτός από το ότι ανεβάσαμε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης, κάναμε το άθλημα αγαπητό στα νέα παιδιά, βάλαμε τέτοια ταλέντα, που πήραν από εμάς τη σκυτάλη και συνέχισαν να φέρνουν επιτυχίες στην χώρα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Η διαφορετική συνέντευξη του Δημήτρη Διαμαντίδη! (vid)

O Δημήτρης Διαμαντίδης σε όλη την μπασκετική του καριέρα ήταν από τους παίκτες που πολύ δύ…