Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Η αποτίμηση της αγωνιστικής

Η αποτίμηση της αγωνιστικής

haggins aris aek

haggins-aris-aek

Ο Άρης πέτυχε δύσκολη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και έθεσε εαυτόν επικεφαλής στην κούρσα για την κατάληψη της τρίτης θέσης, στην κανονική διάρκεια της Α1 (77-76). Οι “κιτρινόμαυροι” ανέτρεψαν διαφορά 10 πόντων και απέδειξαν ότι έχουν επιστρέψει για τα καλά. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να ανταποκριθεί στο “πρέπει”, εξανεμίζοντας διψήφια διαφορά στη Θεσσαλονίκη, ξανά.

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε το αρνητικό σερί έξι αγώνων, φεύγοντας με το “διπλό” από την Τρίπολη (68-66), στερώντας την ευκαιρία από τον Αρκαδικό να πιάσει το Λαύριο -που έχασε από τον Παναθηναϊκό– στον βαθμολογικό πίνακα. Το Ρέθυμνο επέστρεψε στα ροζ φύλλα, επικρατώντας του Κοροίβου με 75-67, ισχυροποιώντας τη θέση του στην οχτάδα, με τον Χάρη Γιαννόπουλο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Απόλλωνας Πάτρας συνεχίζει την πορεία προς τα πλέι οφ, νικώντας και την Κηφισιά (73-66), ενώ ο Γιάννης Γεωργαλλής πήρε τον Κολοσσό από το χέρι και τον οδήγησε στο θετικό αποτέλεσμα, ενάντια στα Τρίκαλα (79-69).

Ο Παναθηναϊκός έκανε “πάρτι” κόντρα στο Λαύριο (94-56), με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να φθάνει τις 511 εμφανίσεις στην Α1 και τον Γιώργο Παπαγιάννη να κάνει ρεκόρ καριέρας! Τέλος, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα ενάντια στην Καβάλα, την οποία “σκόρπισε” στους “54 ανέμους” (115-61).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…