Κεντρική Basket League Άρης Ο Άρης θέλει, αλλά…

Ο Άρης θέλει, αλλά…

aris papanikolaou

aris-papanikolaou

Ο Άρης συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μπορεί τον τελευταίο καιρό τα αποτελέσματα να μην είναι τα ιδανικότερα (ήττα από Κολοσσό, συντριβή από Αρμάνι), όμως το πρόσημο μόνο θετικό είναι, ενώ και η εμπιστοσύνη σε προπονητή και ρόστερ είναι αδιαμφισβήτητη. Όπως αδιαμφισβήτητη είναι και η ανάγκη για ενίσχυση.

Πολλές φορές σας είχαμε γράψει στο eBasket για διάφορες περιπτώσεις παικτών που γλυκοκοίταζαν οι “κιτρινόμαυροι”, ωστόσο καμία από αυτές δεν προχώρησε. Κάτι η πεποίθηση του Δημήτρη Πρίφτη ότι πιθανή προσθήκη θα χάλαγε το κλιμα, κάτι τα πολύ καλά αποτελέσματα, οδήγησαν στο να παραμείνει το ρόστερ ως έχει. Μετά όμως και από τη βαριά ήττα από την Αρμάνι στο Μιλάνο, ο Νικόλαος Λάσκαρης είναι ξεκάθαρος. Θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ακόμα και να βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη για παίκτημπαμ.

Ως τέτοιος φυσικά λογίζεται και ο Κώστας Παπανικολάου, που έμεινε πλέον ελεύθερος από τους Ντένβερ Νάγκετς. Ο 25χρονος σμολ φόργουορντ αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και ο ισχυρός άνδρας της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ δείχνει έτοιμος να προσφέρει γη και ύδωρ για να τον κάνει δικό του. Ο κ. Λάσκαρης και οι συνεργάτες του (αφού φυσικά πήραν και το ΟΚ του Δημήτρη Πρίφτη) βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον μάνατζερ του αθλητή και σύμφωνα με πληροφορίες μας, του έχουν προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας για 1,5 χρόνο.

Πρόκειται για μία πολύ καλή προσφορά η οποία δεν αφήνει αδιάφορο τον πρώην άσσο του Άρη, ο οποίος ωστόσο εξακολουθει να αναζητά ομάδα στο ΝΒΑ. Παράλληλα, σε περίπτωση που δε βρεθεί κάτι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο διεθνής καλαθοσφαιριστής θα επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ευρωλίγκα, γεγονός που αφήνει τον Άρη τρίτο.

Όλα αυτά όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα. Μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του Άρη, όσο όμως η υπόθεση είναι ανοικτή και ο κ. Λάσκαρης παραμένει “ζεστός” στο να κάνει την πιο δυνατή οικονομικά πρόταση για τον εν λόγω παίκτη, τίποτα δεν αποκλείεται.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…