Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έχω πρόοδο συνέχεια” (vid)

“Έχω πρόοδο συνέχεια” (vid)

young Olympiacos Armani Milano

young-Olympiacos-Armani Milano

Για τον τραυματισμό του, τον Ολυμπιακό, αλλά και πολλά άλλα μίλησε ο Πάτρικ Γιάνγκ. Ο άσσος των “ερυθροελύκων”, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Olympiacosbc Tv, Red Euroleague, και τόνισε ότι συνεχώς νιώθει καλύτερα. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι δε βιάζεται για να επανέλθει, καθώς θέλει να είναι τελείως υγιής και δήλωσε ότι και μόνο οπυ φορά τα χρώματα του Ολυμπιακού νιώθει καλύτερα. Σχολίασε ακόμα, τον Σον Τζέιμς και κλείνοντας ανέλυσε τον όμιλο των “ερυθρολεύκων” στο TOP-16.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Με ενοχλεί που δεν μπορώ να παίξω και ελπίζω να επιστρέψω το δυνατό συντομότερο. Αλλά και μόνο που φοράω πάλι τα ερυθρόλευκα και είμαι μέσα στην ομάδα ξανά, είμαι καλύτερα! Τον πρώτο καιρό ήταν δύσκολα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά. Πλέον, η κατάσταση έχει φτιάξει, κάνω πρόοδο συνέχεια και ελπίζω να περάσει γρήγορα ο καιρός, δεν θέλω να βιαστώ. Από την ημέρα που άφησα την ομάδα λόγω τραυματισμού, είμαστε πλέον σε ένα άλλο επίπεδο! Είμαι σίγουρος πως και απέναντι στην Μπάμπεργκ θα βγούμε και θα κάνουμε το παιχνίδι μας”.

Για τον Σον Τζέιμς: “Αρχικά, ήταν λογικό να δυσκολευτεί, το ίδιο συνέβη και με μένα μέχρι να μπω στο σύστημα του Ολυμπιακού. Είναι έμπειρος, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και παίκτης, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα”.

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού στο TOP-16: “Σίγουρα ο όμιλός μας είναι ο πιο δύσκολος, αλλά όταν θες να φτάσεις στο Φάιναλ Φορ, πρέπει να αρέσκεσαι σε τέτοιες προκλήσεις κι αυτό συμβαίνει με μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε σε αυτό το γκρουπ! Αν θες να είσαι ο πρώτος, πρέπει να τους κερδίσεις όλους. Θα έρθουν πολλά δύσκολα παιχνίδια. Πιστεύω ότι η ΤΣΣΚΑ είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος και η ομάδα που φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά ο Ολυμπιακός όταν παίζει όπως πρέπει, δεν έχει να φοβηθεί καμία ομάδα, μόνο τον κακό του εαυτό”.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…