Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Εφιστά προσοχή ο Σφαιρόπουλος

Εφιστά προσοχή ο Σφαιρόπουλος

Sfairopoulos Olympiacos

Sfairopoulos-Olympiacos

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπάμπεργκ για την 3η αγωνιστική του Top 16 αλλά η προσοχή και συγκέντρωση του βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Μπορεί η γερμανική ομάδα να μην είναι κάποιο μεγαθήριο, αλλά δεν είναι διόλου εύκολος αντίπαλος, όπως επεσήμανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, εφιστώντας την προσοχή στους παίκτες του και μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι:

“Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλός μας είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να μην έχει την εμπειρία άλλων ομάδων στην Ευρωλίγκα, αλλά ο τρόπος που αγωνίζεται είναι υψηλού επιπέδου. Είναι μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Έχει ρόλους, στόχους και ομοιογένεια μέσα στο γήπεδο. Έχει περάσει στο Τοp 16 κι έχει φέρει σε δύσκολη θέση μεγάλες ομάδες, όπως η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ και η Μάλαγα.

Προετοιμαζόμαστε τρεις μέρες για αυτό το παιχνίδι. Θέλει πολύ μεγάλη συγκέντρωση και υπομονή. Πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι μαζί με σωστό τρόπο για να βγάλουμε την Μπάμπεργκ από το παιχνίδι της. Έχει το σεβασμό μας η Μπάμπεργκ. Περιμένουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Κάθε παιχνίδι στο Τοp 16 είναι πολύ δύσκολο και θέλουμε ο κόσμος να είναι ο έκτος παίκτης μας” ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού των Πειραιωτών, ο οποίος ερωτηθείς για την κατάσταση του Ματ Λοτζέσκι, είπε πως:

“Εδώ έχουμε συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι. Για τον Λοτζέσκι δεν ξέρουμε ακόμη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…