Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Αντάξιοι των προσδοκιών”

“Αντάξιοι των προσδοκιών”

fotsis ponitka pao zalgiris

fotsis-ponitka-pao-zalgiris

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καμία περίπτωση η ομάδα που διασύρθηκε στη Βαρκελώνη και, αύριο (04/12), πρέπει να δείξει πως έχει γυρίσει σελίδα και είναι σαφώς βελτιωμένος, όπως υπογράμμισε ο Αντώνης Φώτσης κατά τη Media day εν όψει του μεγάλου αγώνα, στο ΟΑΚΑ.

“Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη, ίσως, ομάδα του ομίλου. Είναι ένα πολύ σημαντικό, εντός έδρας, παιχνίδι για εμάς και πρέπει να φανούμε απόλυτα έτοιμοι και αντάξιοι. Στόχος μας είναι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την νίκη. Στη Βαρκελώνη χάσαμε πολύ εύκολα και με μεγάλη διαφορά. Δεν κάναμε απολύτως τίποτα, από όλα αυτά που θέλαμε. Από όλα όσα είχαμε σχεδιάσει” δήλωσε αρχικά o “Batman” για να συμπληρώσει πως:

“Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα απ αυτή που είχε παρουσιαστεί στον αγώνα του πρώτου γύρου. Όσο περνάει ο καιρός είμαστε και καλύτεροι. “Δένουμε” περισσότερο και παρουσιάζουμε βελτίωση. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλου τους τομείς. Η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται σε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό και εμείς πρέπει να στους σταματήσουμε και να παίξουμε το μπάσκετ μας”.

Όσον αφορά τις εννέα συνεχόμενες νίκες που μετράει η Μπαρτσελόνα, κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο πολύπειρος φόργουορντ ξεκαθάρισε ότι: “Δεν κοιτάμε την ιστορία. Δε μας ενδιαφέρει. Σίγουρα οι 9 συνεχόμενες ήττες μας, λένε κάτι αλλά το σημαντικότερο για εμάς είναι η νίκη και το να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον αγώνα στη Βαρκελώνη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…