Κεντρική Διεθνή “Να κατακτήσουμε το Eurocup”

“Να κατακτήσουμε το Eurocup”

delinikolas langford uniks

delinikolas-langford-uniks

Ήταν ο κορυφαίος της Ούνικς Καζάν. Ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα. Προσπάθησε… μόνος του να πάρει το παιχνίδι για την ρωσική ομάδα.

Ο λόγος για τον Κιθ Λάνγκφορντ. Ο άσσος της Ούνικς Καζάν, μίλησε αποκλειστικά στο eBasket μετά την ήττα της ομάδας του από τον Άρη. Ο Αμερικανός γκαρντ, τόνισε ότι ο Άρης έπαιξε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και για αυτό επικράτησε και αναφέρθηκε και στην πρώτη θέση στον όμιλο. Ακόμα, σχολίασε τις προσωπικές του φιλοδοξίες, ενώ τέλος έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του Eurocup.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο eBasket:
Για τον αγώνα: “Ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε συνοχή, είχαμε ενέργεια, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έπαιξε πολύ καλά αμυντικά. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και πιστεύω ότι έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα. Όμως αυτό είναι το μπάσκετ. Μας κέρδισαν δύο φορές”.

Για τα ριμπάουντ: “Τα πολλά ριμπάουντ σημαίνουν ότι η πρώτη άμυνα είναι καλή και αυτό δείχνει ότι κάναμε και εμείς λάθη”.

Για την πρώτη θέση στον όμιλο: “Δεν παίζει μεγάλο ρόλο πιστεύω. Η πρώτη θέση είναι κυρίως για τους φιλάθλους. Για μας είναι κάτι απλό”.

Για το τι του είπε ο αδερφός του έπαιξε στον ΠΑΟΚ: “Μου είπε πολλά πράγματα. Όμως ήξερα και γω αρκετά για την Ελλάδα. Έχω αντιμετωπίσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Όμως ο αδερφός μου, μου μίλησε για τις συνθήκες στην Ελλάδα”.

Για τις φιλοδοξίες του: “Εγώ αυτό που θέλω είναι να παίζω σσε ομάδες που με θέλουν. Ομάδες που θα με θέλουν ως τον παίκτη που είμαι. Δε με ενδιαφέρει να πάω σε μία ομάδα μόνο και μόνο για το όνομα”.

Για τους στόχους της Ούνικς: “Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Γιούροκαπ. Νομίζω ότι πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και να δουλέψουμε πιο πολύ για να πάμε του χρόνου Ευρωλίγκα. Παίζουν ρόλο τα σταυρώματα στη συνέχεια, οπότε υπάρχει δρόμος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…