Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Το κίνητρο του “Σάλε”

Το κίνητρο του “Σάλε”

djordjevic bientov

djordjevic-bientov

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα αύριο (04/12) και θέλει να πάρει το “αίμα” του πίσω για την βαριά ήττα στη Βαρκελώνη. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έπλεξε το εγκώμιο των “μπλαουγκράνα“, στάθηκε στην αρνητική παράδοση ως κίνητρο και υπογράμμισε πως η εικόνα της ομάδας του θα βελτιωθεί άμεσα, καθώς θα φανούν τα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Νίκου Παππά ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο απόκτησης νέου παίκτη.

“Δεν γνώριζα για την αρνητική παράδοση. Είναι καλό και μάλιστα, αυτό είναι που θα πω στους παίκτες μου αμέσως μετά. Είναι πολύ καλό κίνητρο για μας και μία ακόμα λεπτομέρεια” ήταν η αρχική του τοποθέτηση για να προσθέσει:

“Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα με σταθερό κορμό και τον ίδιο προπονητή εδώ και χρόνια. Έχει μεγάλη εμπειρία, βαθύ ρόστερ, ψηλά κορμιά και έναν πόιντ γκαρντ στη θέση του σέντερ, τον Άντε Τόμιτς. Ο κόουτς Πασκουάλ κάνει πολύ καλή δουλειά εκμεταλλευόμενος σωστά το ρόστερ που έχει στα χέρια του” επεσήμανε ο προπονητής των “πρασίνων”, ενώ συνέχισε λέγοντας πως:

“Στο ημίχρονο του αγώνα στο Λαύριο, είχαμε μια συζήτηση με τους παίκτες, καθώς η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή και άπαντες συμφώνησαν. Θα θυμάστε ότι είπα πως το Λαύριο έπαιξε πολύ καλά. Γι’ αυτό θα πρέπει να μη σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου κάθε φορά αλλά να θυμάσαι ότι παίζει κι ο αντίπαλος.

Για δύο εβδομάδες κάναμε καλή προετοιμασία και το ματς με τον ΠΑΟΚ, που αναβλήθηκε, μας βοήθησε να προετοιμαστούμε καλύτερα, για τη συνέχεια, και να κάνουμε καλές προπονήσεις. Ευελπιστώ πως το παιχνίδι μας θα βελτιωθεί, γιατί δεν μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα τόσο άμεσα αλλά θα εμφανισθούν αργότερα. Αρχής γενομένης από αύριο, ευελπιστούμε”.

Σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη, μετά και την επάνοδο του Νίκου Παππά εξήγησε ότι: “Κοιτάζουμε παντού για παίκτη και αν βρούμε κάποια καλή περίπτωση τότε θα προχωρήσουμε. Ο Νίκος Παππάς επέστρεψε, σιγά – σιγά (σ.σ: στα ελληνικά), όπως λέτε κι εσείς, θα βελτιωθεί. Δεν περιμένουμε πολλά από αυτόν, τη δεδομένη στιγμή. Σταδιακά θα παίξει περισσότερο και θα αποκτήσει περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Θα είναι μεγάλη βοήθεια”.

Τέλος, υπογράμμισε πως “Πετύχαμε, βέβαια, μια δύσκολη νίκη στην Τουρκία, αλλά την ξεχάσαμε ήδη. Συνεχίσαμε με το Λαύριο, το οποίο ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος. Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαίος αντίπαλος, θα είναι μεγάλο παιχνίδι, θα δώσουμε τα πάντα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, στο τέλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…