Κεντρική Basket League Άρης Πήρε σειρά ο Χάγκινς (pics)

Πήρε σειρά ο Χάγκινς (pics)

haggins aris afiksi1

haggins-aris-afiksi1

Λίγες ώρες μετά την άφιξη του Ντομινίκ Ουότερς, σειρά πήρε και ο Τζαμέλ Χάγκινς. Ο Αμερικανός σέντερ έγινε δέκτης θερμής υποδοχής από οπαδούς του Άρη, οι οποίοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και του έδωσαν ένα κασκόλ και ένα καπέλο της ομάδας.

Ο Χάγκινς προέβη και σε δηλώσεις εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του που ” ήρθα στον Άρη. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη δουλειά για την ερχόμενη σεζόν. Ξέρω ότι ο Άρης έχει πολύ μεγάλη ιστορία και είμαι χαρούμενος που θα γίνω μέρος αυτής της ιστορίας” και συνέχισε: “Θυμάμαι τον κόσμο της ομάδας. Τον έχω δει να υποστηρίζει θερμά την ομάδα, όχι στον αγώνα με τον Κολοσσό γιατί ήταν κεκλεισμένων των θυρών, αλλά παρακολουθώντας βίντεο από άλλους αγώνες. Ανυπομονώ να το βιώσω από κοντά”.

haggins-aris-afiksi

Με αφορμή το γεγονός πως θα ξανά συνυπάρξει με τον Ουότερς (μετά τον Κολοσσό), επεσήμανε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξαναπαίξω μαζί με τον Ντομινίκ. Είναι παίκτης – νικητής, ένας πραγματικός ηγέτης τον οποίο θέλεις για συμπαίκτη σου” ενώ για το υπόλοιπο ρόστερ, σχολίασε: “Πέρα από τον Ουότερς, μίλησα με τον Τζέικ Κοέν με τον οποίο παίξαμε μαζί στις ΗΠΑ. Έχουμε ανταλλάξει απόψεις μέσω του facebook για τον Άρη“.

Ενώ κατέληξε, λέγοντας ότι: “Πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό να έχουμε τόσους πολλούς νέους παίκτες. Υπάρχει χρόνος να δεθούμε ως ομάδας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι με την έναρξη της σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…