Κεντρική NBA Πανηγυρική πρόκριση (vid)
NBA

Πανηγυρική πρόκριση (vid)

millsap nets hawks

millsap nets hawks

Καθ΄όλη τη διάρκεια της σειράς κινήθηκαν σε χαμηλά στάνταρ και δεν θύμιζαν την ομάδα με την σπουδαία πορεία στη regular season που την βρήκε πρωτοπόρο στην Ανατολή και δεύτερη σε ολόκληρο το ΝΒΑ. Στο έκτο, και τελευταίο όπως αποδείχτηκε, παιχνίδι ενάντια στους Νετς όμως, οι Χοκς έπαιξαν εκπληκτικό μπάσκετ και διέλυσαν τους αντιπάλους τους με 111-87, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά της περιφέρειας εκεί όπου τους περιμένουν εδώ και μέρες οι Ουίζαρντς που “σκούπισαν” τους Ράπτορς.

Η υπεροχή της Ατλάντα ήταν καθολική καθώς σούταραν με 51% εντός παιδιάς με 41% από τα 7.25μ., κρατώντας τους γηπεδούχους στο 37% εντός παιδιάς (και 30% από το τρίποντο), αγωνίστηκαν ομαδικά και αποτελεσματικά μοιράζοντας 34 ασίστ ενώ έκαναν και 11 κλεψίματα σκοράροντας 23 πόντους στον αιφνιδιασμό (και παράλληλα δέχτηκαν μόλις 2)! Καθοριστική για την έκβαση του αγώνα, ήταν η τρίτη περίοδος όταν τα “γεράκια” έτρεξαν επιμέρους σκορ 41-21, προηγήθηκαν με 26 πόντους (66-92) και έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στο τελευταίο δωδεκάλεπτο.

teague-horford

Κορυφαίος ήταν ο Πολ Μίλσαπ (25π.-9ρ.-6ασ.), με τον Κάιλ Κόρβερ να πυροβολεί έχοντας 20 πόντους και 6/10 τρίποντα (8ρ.-4ασ.-3κλ.) και τους ΝτεΜάρι Κάρολ (20π.-5ρ.), Αλ Χόρφορντ (18π.-7ρ.-3ασ.) να τους πλαισιώνουν. Καθοριστική ήταν και η συμβολή του Τζεφ Τιγκ, ο οποίος μπορεί να έμεινε άποντος αλλά μοίρασε 13 ασίστ.

Από το Μπρούκλιν, διακρίθηκε η τριάδα των Μπρουκ Λόπεζ (19π.-7ρ.), Τζο Τζόνσον (12π.-6ρ.-6ασ.) και Ντερόν Ουίλιαμς (13π.-5ρ.-4ασ.).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…