Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Ο “πάτος” είναι η Γ’ Εθνική

Ο “πάτος” είναι η Γ’ Εθνική

marousi efiviko

marousi-efiviko

Όταν πριν καιρό και συγκεκριμένα στις 18 Μαρτίου, δημοσιεύσαμε το κείμενο που μιλούσε για το Εφηβικό του Αμαρουσίου, με τίτλο “Ο… πλούτος του Αμαρουσίου“, δεν το κάναμε τυχαία.

Μάλιστα σε εκείνο το άρθρο, σε μια παράγραφο έλεγε: “Αυτή την περίοδο, η ομάδα του Εφηβικού, διεκδικεί την 3η θέση στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος Α’ ΕΣΚΑ, περιμένοντας τον νικητή του ζευγαριού Μελίσσια – Δούκας για να μάθει τον αντίπαλο της, καθώς στο χθεσινό (17/03) παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν” και συνέχιζε “πάντως, όποια θέση και να καταλάβει η ομάδα του Εφηβικού, ένα είναι σίγουρο. Πως αυτά παιδιά είναι ο “πλούτος” του Αμαρουσίου. Το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Ο καιρός πέρασε και το Εφηβικό αγωνίστηκε τελικά απέναντι στα Μελίσσια. Όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά τα κέρδισε κιόλας 8173, με τρομερή ευστοχία στα τρίποντα (15 για την ακρίβεια), κατακτώντας παράλληλα την θέση.

Στην πρώτη ηλικιακά χρονιά ως Εφηβικό να κατακτάς την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, δεν είναι και λίγο και φυσικά σημαίνει δυο πράγματα. Πρώτον πως του χρόνου που θα είναι πιο έμπειροι οι παίκτες, σίγουρα θα είναι πάλι στην 4άδα και δεύτερον πώς ο πάτος της Ανδρικής Ομάδας είναι η Γ’ Εθνική

Στα του παιχνιδιού, η ομάδα των Μελισσίων ξεκίνησε λίγο πιο δυνατά φτάνοντας στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να προηγείται με 1815. Στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους το Μαρούσι αφυπνίστηκε και με επιμέρους σκορ 2812 κατάφεραν να φέρουν την διαφορά στο +13 και να κλείνουν το ημίχρονο προηγούμενοι 4330. Από κει και πέρα το Μαρούσι κρατούσε σε αρκετά σημεία την διαφορά ασφαλείας φτάνοντας στο τέλος σε μια μεγαλειώδη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 30-43, 47-57, 73-81
ΜΑΡΟΥΣΙ (Λημναίου): Μπίτσιος 7 (1), Στασινός Ο. 20 (4). Στασινός Ι. 4, Νιώτης, Τσουπάκης 14 (2), Βαβελίδης 10 (1), Ανδρικόπουλος Π. 21 (5), Καλκάνης 3 (1), Τσακαλάκης 2, Θεοδωρίδης.

Στην δωδεκάδα επίσης άνηκαν οι: Μέγκουλης και Χαρίσης, οι οποίοι όμως δεν αγωνίστηκαν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…