Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έχουμε χαρακτήρα νικητή”

“Έχουμε χαρακτήρα νικητή”

pao proponisi

pao-proponisi

Η αντιμετώπιση του γρήγορου ρυθμού και της έντασης που βγάζει η Άλμπα στο παιχνίδι της, θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στην έκβαση του αγώνα, εξήγησε ο Έι Τζέι Σλότερ, ο οποίος κλήθηκε να ξεχωρίσει και τον μεγαλύτερο κίνδυνο των Γερμανών για την άμυνα του Παναθηναϊκού.

“Το “κλειδί” θα είναι να ματσάρουμε την ένταση που βγάζουν στο γήπεδο. Παίζουν επιθετικά για σαράντα λεπτά, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Νομίζω πως έχουμε τον χαρακτήρα να κερδίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια. Αν κερδίσουμε, θα προκριθούμε. Πιστεύω πως έχουμε τον χαρακτήρα για να τα καταφέρουμε” επεσήμανε ο Αμερικανός γκαρντ και στη συνέχεια συμπλήρωσε πως:

“Όλη τη σεζόν παλεύουμε με τους τραυματισμούς. Τώρα είναι όλοι υγιείς, στην πιο κρίσιμη στιγμή της χρονιάς. Όλοι είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε για να κάνουμε τις νίκες που απαιτούνται”.

Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι: “Όλοι τους παίζουν με μεγάλη ένταση στην άμυνα και αυτό είναι το δυνατό τους στοιχείο. Όσον αφορά την επίθεση, έχουν ταλέντο, με παίκτες όπως ο Τάμπου και ο Ρένφρο, που μπορούν να σουτάρουν από την περιφέρεια. Επίσης έχουν πολλά κορμιά κοντά στο καλάθι, που πρέπει να προσέξουμε. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα και να φροντίσουμε γι αυτούς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…