Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Συγχαρητήρια σε όλους”

“Συγχαρητήρια σε όλους”

paok pagkos karsiyaka

paok-pagkos-karsiyaka

Ο ΠΑΟΚ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, πραγματοποίησε τεράστιο “διπλό” στην Τουρκία κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στο Eurocup καθώς νίκησε την Καρσίγιακα (87-81) ύστερα από δύο έξτρα πεντάλεπτα. Ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για αυτή τη μεγάλη νίκη, ανέλυσε την αναμέτρησης και τα σημεία που εστίασε η ομάδα ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση τονίζοντας την ανάγκη να υπάρξει συνέχεια:

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια. Η συγκέντρωση που είχαν για 50 λεπτά και το πάθος που είχαν για τη νίκη μας βοήθησαν να φτάσουμε στη νίκη. Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα, η οποία προέρχονταν από μεγάλες νίκες και σίγουρα σε μία πολύ καυτή έδρα. Η ατμόσφαιρά ήταν εντυπωσιακή και είναι σημαντικό ότι στο τέλος υπήρχε κόσμος που μας χειροκρότησε.

Όσον αφορά για το παιχνίδι, προσπαθήσαμε μέσα από την άμυνά μας να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού και από εκεί και πέρα να δούμε πως θα φτάσουμε στο αντίπαλο καλάθι. Τις περισσότερες φορές το πετύχαμε και η άμυνά μας ήταν αρκετά δυνατή και μας έδινε την δύναμη να συνεχίσουμε στην επίθεση. Ξέρω ότι οι παίκτες είναι κουρασμένοι, ξέρουν κι αυτοί ότι έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που έχουμε και πρέπει να συνεχίσουμε για να διαχειριστούμε και τη νίκη και την κούραση. Βάλαμε δύο μεγάλα σουτ στο τέταρτο δεκάλεπτου, τα παιδιά είχαν εμπιστοσύνη και ανέβασαν και την ενέργειά τους στην άμυνα.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, πολύ ευχαριστημένος και από την προσπάθεια των παιδιών, αλλά θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί στα επόμενα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …