Κεντρική Basket League Άρης “Τιμή για όλους μας”

“Τιμή για όλους μας”

mejia

mejia

Η Μπάνβιτ θα αποτελέσει μια εκ των τεσσάρων ομάδων που θα συμμετάσχουν στο “Nick Galis Cup”, μαζί με Άρη, Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 20-21 Σεπτεμβρίου στο Αλεξάνδρειο.

Ο Σάμι Μέχια αποτελεί τον στυλοβάτη της τούρκικης ομάδας και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, τόνισε την τιμή που νιώθει για το γεγονός πως θα συμμετάσχει σε ένα τουρνουά που φέρει το όνομα του Γκάλη. Επιπλέον, αναφέρθηκε στις βλέψεις της ομάδας του φέτος αλλά και τον κόσμο του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Πώς νιώθεις για τη συμμετοχή στο «Nick Galis Cup» και την τιμή στον Νίκο Γκάλη;

“Είναι τιμή για όλους μας η συμμετοχή στο τουρνουά που φέρει το όνομα ενός παίκτη – θρύλου του μπάσκετ όπως ο Νίκος Γκάλης. Προσωπικά, θα προσπαθήσω για το καλύτερο στη Θεσσαλονίκη”.

– Το υψηλό επίπεδο του τουρνουά και η συμμετοχή μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, πόσο θα βοηθήσει την Μπάνβιτ στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν;

“Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία ως τώρα και με τη συμμετοχή μας στο “Nick Galis Cup” πιστεύω ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Οι αγώνες απέναντι σε τόσο καλές ομάδες όπως ο Άρης, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Παναθηναϊκός, θα μας βοηθήσουν πολύ ενόψει του τουρκικού Κυπέλλου”.

– Οι φίλαθλοι του Άρη είναι γνωστοί για τη συμπαράστασή τους στην ομάδα. Περιμένεις γεμάτο γήπεδο στις δύο μέρες του τουρνουά;

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά σε ένα τόσο θερμό κοινό. Έχω ακούσει πολλές φορές για τους φιλάθλους του Άρη και το πόσο έντονα συμπαρίστανται στην ομάδα τους. Εύχομαι να είναι γεμάτο το γήπεδο και τις δύο μέρες για να τιμηθεί όπως πρέπει ο Νίκος Γκάλης και ελπίζω να ικανοποιήσουμε τον κόσμο με την εμφάνισή μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…