Επίσημα στη Nova

pao nova parousiasi

pao-nova-parousiasi

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ η έναρξη της συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τα κανάλια Novasports προκειμένου για την κάλυψη των εντός έδρας αγώνων του “τριφυλλιού” στη Basket League ΟΠΑΠ.

Στο πάνελ της παρουσίασης βρέθηκαν η Γενική Διευθύντρια Πλατφόρμας και Προγράμματος των καναλιών Novasports, Κατερίνα Κασκανιώτη, ενώ από την πλευρά των “πρασίνων” ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Η κ. Κατερίνα Κασκανιώτη δήλωσε κατά την παρουσίαση: “Είναι μια όμορφη μέρα για μας, που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με μια από τις πιο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, τον Παναθηναϊκό. Είμαστε κοντά εδώ και εννέα χρόνια λόγω της Euroleague, αλλά πλέον ερχόμαστε πιο κοντά και μέσω των αγώνων πρωταθλήματος. Ερχόμαστε όμως πιο κοντά και λόγω κοινής φιλοσοφίας και για το πώς βλέπουμε το μπάσκετ. Η συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό μας ανοίγει δρόμους για το πώς θα προβάλλεται το μπάσκετ από τα κανάλια Novasports.

Φέτος εισάγουμε μια καινούργια ζώνη, κάθε Σάββατο στις 5μμ, καθώς εκείνη την ώρα θα γίνεται ενημέρωση για τα πέντε από τα επτά παιχνίδια της Α1, σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ. Πέντε παιχνίδια στις 5 του Σαββάτου, είναι το μότο για τη νέα σεζόν, προκειμένου να δίνουμε ένα ραντεβού με τους φίλους του μπάσκετ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που δεν μπόρεσε να είναι εδώ σήμερα, τον κ. Μάνο Παπαδόπουλο, καθώς το τελευταίο τρίμηνο συνεργαστήκαμε άψογα για όσα θα μπορέσετε να δείτε στις οθόνες σας τη νέα σεζόν”.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μάνος Παπαδόπουλος, λέγοντας: “Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας γι’ αυτή τη συμφωνία, καθώς οι άνθρωποι που εργάζονται στα κανάλια είναι κοντά στο άθλημα και το αγαπούν. Αυτή ήταν και επιθυμία του Φίλιππου Συρίγου, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να είναι στα κανάλια καθώς μπορούν να δώσουν βοήθεια στο μπάσκετ. Ελπίζω αυτή η συνεργασία να κρατήσει για χρόνια”.

Τελευταίος μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που τόνισε αναφερόμενος στη συνεργασία των δύο πλευρών: “Είναι όμορφη στιγμή για την ομάδα και το ελληνικό μπάσκετ. Τόσα χρόνια η Nova στηρίζει το μπάσκετ και είναι κοντά στο άθλημα. Εύχομαι να συνεχιστεί η συνεργασία για πολλά χρόνια. Είναι σημαντικό στις δύσκολες στιγμές που περνά ο ελληνικός αθλητισμός και κυρίως το ελληνικό μπάσκετ να γίνεται αυτή η συνεργασία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…