Κεντρική Basket League Άρης “Στόχος τα πλέι οφ”

“Στόχος τα πλέι οφ”

torey thomas

torey thomas

Ο Τόρεϊ Τόμας αποτέλεσε το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη για φέτος και έρχεται για να δώσει ποιοτικές λύσεις στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, όπως τόνισε και ο ίδιος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ο 29χρονος γκαρντ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός πως θα φορά τη φανέλα του Άρη τη νέα σεζόν, αναφέρθηκε στο ρόλο του και είπε τα καλύτερα για τον κόσμο της ομάδας και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο “Nick Galis Hall“.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι απίστευτη εμπειρία για μένα η έλευσή μου στον Άρη. Έρχομαι σε μία υπέροχη χώρα, για την οποία έμαθα πολλά και σε μία εξαιρετική πόλη όπως η Θεσσαλονίκη. Ο Άρης έχει μεγάλη ιστορία και πολλούς τίτλους και ανυπομονώ να έρθω και να τον ενισχύσω”.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον Άρη;

“Είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους. Πιστεύω ότι το ζητούμενο είναι να μπούμε στα πλέι οφ και από κει και πέρα να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Υπάρχουν δύο πολύ δυνατές ομάδες, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Μετά απ’ αυτούς, όλα είναι ρευστά οπότε, η είσοδος στα πλέι οφ είναι απαραίτητη ώστε να δούμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε στη συνέχεια”.

Τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από σένα;

“Είμαι παίκτης – ηγέτης. Θα παίξω για την ομάδα, θα παλεύω για την κάθε κατοχή, έχω μάθει να παίζω σκληρά και δυνατά. Θα κάνω ό,τι πρέπει και ό,τι μου πει ο κόουτς για να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του”.

Τι σου είπε ο κόουτς;

“Θέλει να κάνω τα πάντα που μπορώ στο παρκέ. Να οργανώσω, ως ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας, να σκοράρω όποτε είναι απαραίτητο, να παίξω άμυνα. Είμαι ολ αράουντ παίκτης και θα προσπαθήσω να βοηθήσω σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού της ομάδας”.

Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο;

“Είδα τα βίντεο με τους φιλάθλους του Άρη  και εντυπωσιάστηκα. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι… “ηλεκτρική” και μπορεί το παρακάτω να λέγεται συχνά, όμως σ’ αυτήν την περίπτωση ταιριάζει απόλυτα: Αν είναι μαζικά στο πλευρό μας, θα παίζουμε με παίκτη παραπάνω! Αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εκπληρώσουμε τις φιλοδοξίες που έχουν για την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…