Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ποιος απειλεί τα σωματεία;

Ποιος απειλεί τα σωματεία;

tsagkronis

tsagkronis

Το συγκεκριμένο blog είναι λαθρόβιο, είναι άθλιο, είναι (τάχα μου) ανώνυμο (κι αυτό τα λέει όλα). Ανεξάρτητα, όμως, από την αξία και την ηθική του συγκεκριμένου χώρου, καταγράφονται πράγματα, για τα οποία η ΕΟΚ και προσωπικά ο Τάκης Τσαγκρώνης, του οποίου το όνομα εμπλέκεται, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να πάρουν θέση.

Ανοιχτά, χωρίς ενδοιασμούς και μισόλογα, απειλούν τα σωματεία που δεν ψήφισαν τον Γιώργο Μαμαλάκη (αλήθεια, σύντεκνε ποια είναι η άποψή σου για το δημοσίευμα;)! Κατά λέξη γράφει με αλήτικο τρόπο ο ανώνυμος:

Ο Τάκης… περιμένει να δικαιωθεί μετά θάνατον. Όχι, του δικού του (ο θεός να φυλάξει) αλλά τριών ομάδων, δύο από τις οποίες αλλού έτρωγαν κι αλλού την έδωσαν τη ψήφο και μια που ψήφισε λευκό. Έχουν γνώση οι φύλακες, που θα έλεγε και ο Τάκης“.

Με ποιον τρόπο ο κ. Τσαγκρώνης θα οδηγήσει τρεις ομάδες στον… θάνατο; Πού έτρωγαν και τί έτρωγαν οι ομάδες; Ταΐζει η ΕΟΚ και προσωπικά ο εκ Πατρών προερχόμενος παράγοντας ομάδες; Τις ταΐζει οικονομικά κι αν ναι με λεφτά τίνος; Υπάρχει κωδικός στην ομοσπονδία για να τρώνε ομάδες; Αν δεν είναι οικονομική η συναλλαγή, τί είδους συναλλαγές μπορεί να έχει η ομοσπονδία με σωματεία της Α1;

Αλήθεια, ο ανώνυμος bloger εκφράζει την άποψη του κ. Τσαγκρώνη; Αν όχι, ποιος απειλεί τα σωματεία; Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος συμφωνεί με το συγκεκριμένο άρθρο;

Δεν τελειώσαμε, θα επανέρθουμε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …