Κεντρική Ασίστ Basketbase Διπλό ρεκόρ για Πρίντεζη

Διπλό ρεκόρ για Πρίντεζη

printezis sef telikoi

printezis-sef-telikoi

petridis-giorgosΜε δύο ατομικά επιτεύγματα συνδύασε ο Γιώργος Πρίντεζης την εντυπωσιακή εμφάνιση του στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ. Ξέχωρα από τους 18 πόντους και τους 27 βαθμούς στο ranking, ο διεθνής φόργουορντ με τα πέντε εύστοχα δίποντα που είχε, έφτασε τα 659 με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ανέβηκε στην 3η θέση της σχετικής λίστας στα χρόνια της Α1 (από το 1986) αφού ξεπέρασε τον Τζίμη Μανιάτη (655).

Η δεύτερη θέση όμως είναι μακριά καθώς σε αυτήν βρίσκεται ο Ζάρκο Πάσπαλι με 782 εύστοχα δίποντα. Ο Πρίντεζης ακόμη, έφτασε χθες και τα 900 ριμπάουντ στην καριέρα του στο πρωτάθλημα

Κατά τα άλλα, ο Σέντρικ Σίμονς μάζεψε οχτώ ριμπάουντ στον 2ο τελικό ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση του με τη φανέλα του Ολυμπιακού αφού τόσα μάζεψε σε τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια της κανονικής περιόδου αλλά και στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με την Μάλαγα. Με αυτά τα οχτώ ριμπάουντ που κατέβασε χθες, ο Αμερικανός σέντερ έφτασε τα 400 στην καριέρα του στην ελληνική Α1.

Μέσα από τον 2ο τελικό των πλέι οφ ο Βασίλης Σπανούλης ξεπέρασε τους 1.300 πόντους με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, ο Ματ Λοτζέσκι τους 300 ενώ ο Μπράιαντ Ντάνστον έφτασε τις 50 τάπες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η νίκη αυτή πάντως ήταν η 60η του Γιώργου Μπαρτζώκα στον ερυθρόλευκο πάγκο για την Α1.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…