Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game Χωρίς την ξενοδόχο!

Χωρίς την ξενοδόχο!

allstar14

allstar14

Χανιά, αποστολή
kogasΌσο κι αν τα… λογάριασαν οι διοργανωτές του All Star Game, δεν χώρεσε ο… ξενοδόχος! Η αλήθεια είναι πως παρότι στην πόλη των Χανίων δεν έχει γίνει ιδιαίτερη προβολή του event, το γήπεδο αποδείχθηκε εξαιρετικά μικρό για να χωρέσει τους μπασκετόφιλους, που θέλησαν να δουν δια ζώσης τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στο ξενοδοχείο που μένουν οι VIP η κοπέλα στην υποδοχή είναι εξόχως γλυκιά κι εξυπηρετική, όπως και το σύνολο των ανθρώπων που συναντήσαμε από το πρωί που φτάσαμε στο λιμάνι. Έχοντας αποκτήσει οικειότητα με τους ανθρώπους που ήρθαν από νωρίς για να ετοιμάσουν τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, ζήτησε ένα εισιτήριο για να μπορέσει να πάει κι αυτή στο γήπεδο.

Ήθελαν να την εξυπηρετήσουν, για να ανταποδώσουν τη φιλοξενία, αλλά φευ. Δεν υπάρχουν ούτε εισιτήρια, ούτε προσκλήσεις. Έτσι το All Star Game θα γίνει χωρίς την… ξενοδόχο. Και πολλούς άλλους, που ήθελαν, αλλά δεν πρόλαβαν.

Είναι μάλλον περιττό να σημειώσουμε ότι όσο πλησιάζουμε προς το διήμερο, τόσο εντείνεται η πίεση, απ’ όπου μπορείτε να φανταστείτε, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Όπως μας έλεγαν τοπικοί παράγοντες “άλλο ένα γήπεδο να είχαμε θα το γεμίζαμε“.

Πώς μεταφράζεται αυτό; Οι οιωνοί είναι εξαιρετικοί, για να γίνει ένα All Star Game που θα το θυμόμαστε για καιρό…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …