Να η ευκαιρία

Rethymno PAO Pedoulakis

Rethymno-PAO-Pedoulakis

Μια πόρτα έκλεισε, ένα παράθυρο μπορεί να ανοίγει. Γιατί ο Αργύρης Πεδουλάκης μπορεί να μην βρίσκεται πια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, όμως αυτό ενδεχομένως δίνει λύση σε ένα πρόβλημα, που για την ώρα είναι για δυνατούς λύτες: Ποιος θα αντικαταστήσει τον Αντρέα Τρινκιέρι. Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι -κατά τη γνώμη μου- όχι απλά ο καταλληλότερος, αλλά ιδανικός.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει βγει, πλέον, από το ασυμβίβαστο, έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τους περισσότερους εκ των υπολοίπων υποψηφίων, έχει δουλέψει με τα παιδιά του Παναθηναϊκού, ενώ έχει κερδίσει την εκτίμηση πλατιάς μερίδας των φίλων του μπάσκετ.

Όσο για την προπονητική του επάρκεια, νομίζω ότι είναι εκ των ων ουκ άνευ να τη συζητήσουμε. Άλλωστε, δεν πρωτοεμφανίστηκε στο στερέωμα, όταν ανέλαβε τον Παναθηναϊκό.

Βεβαίως, το ζήτημα θα απασχολήσει τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και σίγουρα δεν θα ζητήσει τη δική μας γνώμη. Όμως, με τον Κώστα Μίσσα στο επιτελείο και προπονητή τον “Άρτζι” η Εθνική έχει όλα τα εχέγγυα για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Υ.Γ.: Όπου Πεδουλάκης βάλτε και Σωτήρης Μανωλόπουλος δίπλα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…