Κεντρική Basket League Αγώνες Κηφισιά – Ηλυσιακός 81-66

Κηφισιά – Ηλυσιακός 81-66

crocker kontini

crocker-kontini

Την εξαιρετική της φετινή πορεία συνέχισε η ομάδα της Κηφησιάς, η οποία επικράτησε σχετικά εύκολα του Ηλυσιακού στα βόρεια προάστια με 81-66.

Έτσι, οι γηπεδούχοι παραμένουν στην έκτη θέση της βαθμολογίας, ενώ για τους φιλοξενούμενους η ανάγκη για νίκες στις επόμενες αγωνιστικές γίνεται επιτακτική, καθώς παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Για τους νικητές, μεγάλος πρωταγωνιστή ήταν ο Κρόκερ ο οποίος σημείωσε double double με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ. Άξιοι συμπαραστάτες ήταν οι Λιακόπουλος και Τσαλδάρης με 17 και 14 πόντους, αντίστοιχα. Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Πίγκραμ, Ντεβέντορφ και Ιωάννου με 14, 13 και 12 πόντους, αντίστοιχα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν με 9-1 έπειτα από τα πρώτα πέντε λεπτά, με 5 πόντους του Στέφενς. Κάπου εκεί, όμως, οι γηπεδούχοι ανέλαβαν δράση και κατάφεραν να κλείσουν την πρώτη περίοδο με ισόπαλο σκορ (15-15), έχοντας για… μπροστάρηδες τους Κρόκερ και Τσαλδάρη.

Συνέχισε από εκεί που τελείωσε η Κηφισιά

Στους ίδιους ρυθμούς ξεκίνησε την δεύτερη περίοδο η ομάδα της Κηφισιάς, καθώς κατάφερε να προηγηθεί με 28-17, πραγματοποιώντας επιμέρους σκορ 13-2. Η διαφορά διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα μέχρι το τέλους του ημιχρόνου με το σκορ να διαμορφώνεται σε 38-29.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η Κηφισιά ανέβασε την τιμή της διαφοράς στους 13 πόντους (47-34), ωστόσο ο Ηλυσιακός ήταν αποφασισμένος να πουλήσει ακριβά το… τομάρι του. Μείωσε σε 49-43 και έδειξε να μπαίνει για τα καλά και πάλι στη διεκδίκηση της νίκης.

Η εξέλιξη αυτή φάνηκε να “θορυβεί” την ομάδα της Κηφισιάς, η οποία με 5 πόντους του Λιακόπουλου και άλλους τόσους του Βασίλιεβιτς έκλεισε την τρίτη περίοδο προηγούμενη με 14 πόντους διαφορά (59-45).

Ανέλαβαν Γκάρετ, Λιακόπουλος στην τέταρτη περίοδο

Η τέταρτη περίοδος δεν επεφύλασσε κάποια ανατροπή, με την Κηφισιά να διατηρεί με σχετική ευκολία την υπέρ της διαφορά, χάρη στους Γκάρετ και Λιακόπουλο, οι οποίοι πέτυχαν 7 και 10 πόντους αντίστοιχα στο διάστημα αυτό.

Για την ομάδα του Ηλυσιακού, στην τέταρτη περίοδο προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση ο Ιωάννου, ο οποίος σημείωσε 7 από τους συνολικά 13 πόντους του στα τελευταία 10 λεπτά, ωστόσο , η προσφορά του δεν ήταν αρκετή.

Διαιτητές: Κορομηλάς – Σώμος – Ξενικάκης.
Τα δεκάλεπτα: 15-15, 38-29, 59-45, 81-66.
Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ (Παπαθεωδόρου): Βασίλιεβιτς 8 (2), Λιακόπουλος 17 (1), Κρόκερ 16, Ψαθάς, Γκάρετ 7, Πετροδημόπουλος 4, Γουντς 5, Τσαλδάρης 14, Αντεγκμπόγιε 2, Κακιούζης 1, Μπάρλος 7.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λιόγκας): Φακοπουλίδης, Αντωνάκης, Ντεβέντορφ 12 (1), Χατζής 8, Δορκοφίκης 3, Στέφενς 7 (1), Ιωάννου 13, Τζουγκαράκης, Μποντζ 9, Πέτροβιτς, Πίγκραμ 14 (2).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…