Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Παίξαμε όπως έπρεπε”

“Παίξαμε όπως έπρεπε”

markopoulos hamogelo

markopoulos-hamogelo
Ο ΠΑΟΚ ήταν τρομερός στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως, και πανηγύρισε μια εύκολη νίκη στην Ελευσίνα επιστρέφοντας στις νίκες, μετά την οριακή ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο Σούλης Μαρκόπουλος αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, στάθηκε στην σωστή αμυντική λειτουργία της ομάδας του και τόνισε πως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κανέναν παιχνίδι εύκολο:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν στο παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, όπως ακριβώς θα έπρεπε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Με την προσπάθειά μας και το πώς αγωνιστήκαμε το κάναμε αρκετά εύκολο στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλά, ήμασταν προσεκτικοί στην άμυνα και στις επιλογές μας στην επίθεση, αλλά στη συνέχεια δεν είχαμε την ίδια καλή απόδοση, δώσαμε κάποιες ευκαιρίες στην Ελευσίνα, που μείωσε το σκορ, ενώ έχασε και ορισμένα λέι απ. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε την ίδια συγκέντρωση στην άμυνα, όπως και στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Χαραλαμπίδης έβαλε σε ένα πολύ σημαντικό σημείο δύο συνεχόμενα τρίποντα και η συνέχεια έγινε πιο εύκολη για μας.

Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και για να το κερδίσεις χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Η Ελευσίνα έχει καλή ομάδα και της εύχομαι καλή συνέχεια”.

Eκ των παικτών, ο Λεωνίδας Κασελάκης, συμπλήρωσε: “Ήμασταν προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που πάντα παίζει καλά κι είναι σκληρή στην έδρα της. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε τα ριμπάουντ και τον αιφνιδιασμό και πήραμε μία διαφορά, που θα μπορούσε κι έπρεπε να ‘ναι μεγαλύτερη, εάν δεν κάναμε ορισμένα λάθη.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ότ,ι ακριβώς είχαμε πει. Νομίζω ότι πραγματοποιήσαμε μία απ’ τις καλύτερες εκτός έδρας εμφανίσεις μας και το παιχνίδι, που δεν ήταν καθόλου εύκολο, έγινε εύκολο απ’ τη δική μας προσπάθεια και αφοσίωση. Η Ελευσίνα είναι καλή ομάδα, έχει καλή έδρα και δε θα ‘ναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Εμείς συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…