Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ξέρετε ποιοι είναι

Ξέρετε ποιοι είναι

ref1

ref1

Η κοπή της πίττας των διαιτητών της Αθήνας, αποτέλεσε την αφορμή για να επικοινωνήσει ξανά ο φίλος Μιχάλης, πάντα εύστοχος και πάντα ακριβής στις τοποθετήσεις του, για να στείλει τη δική του άποψη, σχετικά με όσα έγιναν εκεί.
Τη δημοσιεύουμε, στέλνοντάς του και δημόσια τις ευχές για καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα.

Φίλε Γιώργο καλή χρονιά,
Είναι πολλά αυτά που θα μπορούσα να περιγράψω από τη συγκέντρωση των διαιτητών της Αθήνας, την ημέρα των Θεοφανίων, για την παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας. Εάν απλώς και μόνον, ως εις άλλος ρεπόρτερ, κατέγραφα την “εικόνα” του χώρου στο Novotel, θα διακινδύνευα να χαρακτηρισθώ “υβριστής” κι ένας Θεός ξέρει πόσα εξώδικα θα εύρισκα μέχρι να φτάσω στο σπίτι μου.

Την τιμητική τους είχαν οι παράγοντες της Ένωσης. Πολλοί! Ξέρετε, είναι αυτή η Ένωση των σωματείων, που “στέλνουν” σε κάθε μορφής δημοσιογραφικό μέσον τις καταγγελίες τους κατά των διαιτητών και κάθε μορφής οργάνου που προΐσταται αυτών.

Την τιμητική τους είχαν οι παράγοντες της διαιτησίας. Πολλοί κι αυτοί! Ξέρετε, είναι αυτοί οι παράγοντες που κατά καιρούς είναι οι αποδέκτες αυτών των καταγγελιών, ανάλογα με τη θέση που κατέχουν στον χρόνο και που μερικοί, καμιά φορά, απαντούν με εξώδικα και μόνον όταν εμπεριέχεται στα κείμενα ψήγμα προσωπικών αναφορών.

Την τιμητική τους είχαν και οι διαιτητές. Αυτοί δεν ήταν πολλοί! Ξέρετε γιατί; Γιατί όλοι οι προηγούμενοι τους άφησαν να μάθουν τη διαιτησία στις πλάτες των ομάδων, με τις πλάτες των παραγόντων, οι οποίοι το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν είναι ή να καταγγέλλουν, όταν είναι στα γήπεδα, ή να γλύφουν επιβραβεύοντας, όταν κόβονται πίτες.

Κι επειδή πλέον οι διαιτητές έχουν και παραδοσιακό έντυπο με τίτλο το όνομά τους, θα παρακαλέσω, εκτός από το ρεπορτάζ για τους υιούς διαιτητές των παλαιών διαιτητών, να γίνει και ένα ρεπορτάζ για τους υιούς διαιτητές των παραγόντων της Ένωσης, αλλά και των υπαλλήλων της.
Enough is enough.

Φιλικά

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…