Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game “Επιτυχημένη διεξαγωγή”

“Επιτυχημένη διεξαγωγή”

allstar2014

allstar2014
Το 21ο ALL STAR GAME,όπως έχει ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, ύστερα από κοινή απόφαση ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ.

Το διήμερο 8-9 Μαρτίου οι κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλαθοσφαιριστές της Basket League ΟΠΑΠ, δίνουν “ραντεβού” στο υπερσύγχρονο, κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού, με τον δήμο να υπόσχεται ασφαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, αναφέρθηκε στο χρονικό της ανάθεσης αυτού του μεγάλου, μπασκετικού γεγονότος στην πόλη του, τονίζοντας τη σημασία του για τους δημότες Χανίων που θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά παίκτες κορυφαίου επιπέδου:

“Πριν από μερικούς μήνες, η Δημοτική Αρχή των Χανίων αποφάσισε να διεκδικήσει την διοργάνωση του 21ου ALL STAR GAME Καλαθοσφαίρισης,  έχοντας ως δεδομένο ότι ο Δήμος μας διαθέτει όλες τις αναγκαίες υποδομές – αλλά και την εμπειρία – για την ασφαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή ενός τέτοιου μεγάλου αθλητικού γεγονότος. Έτσι, στις 5 Νοεμβρίου 2013, με επιστολή που απέστειλα προς τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ, έκανα και επίσημα γνωστό το ενδιαφέρον του Δήμου Χανίων ώστε να φιλοξενηθεί στην πόλη μας το “All-Star Game” για το 2014.

Μετά από προσπάθειες μηνών και συνεχή συνεργασία που είχαμε – εγώ και οι συνεργάτες μου – με τα στελέχη του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ, η προσπάθεια μας αυτή στέφθηκε από επιτυχία. Το All Star Game, η μεγάλη αυτή γιορτή του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ θα διεξαχθεί στις 8-9 Μαρτίου 2014 στο υπερσύγχρονο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που τα Χανιά θα φιλοξενήσουν ακόμα ένα πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός δίνοντας την ευκαιρία στους Χανιώτες – και όχι μόνο – να δουν και να θαυμάσουν τους κορυφαίους παίκτες – Έλληνες και ξένους – του ελληνικού πρωταθλήματος όπως είναι ο Δημ. Διαμαντίδης, ο Βασ. Σπανούλης και άλλοι!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …