Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Αναπτέρωση ηθικού”

“Αναπτέρωση ηθικού”

kalafatakis

kalafatakis
Το Ρέθυμνο ταξιδεύει στην Χαλκίδα για να αντιμετωπίσει τον Ίκαροτην Κυριακή (19/01).

Η αντικατάσταση του Θανάση Γιαπλέ με τον Γιώργο Καλαφατάκη αποπνέει “αέρα αλλαγής” στην κρητική ομάδα, που ελπίζει σε καλύτερες εμφανίσεις από δω και πέρα.

Ο 55χρονος τεχνικός τόνισε πως πρωταρχικό ρόλο έχει η αλλαγή της ψυχολογίας και στάθηκε στην δουλεία που έκαναν οι παίκτες του και ελπίζει να αποτυπωθεί και στο παρκέ:

“Το παιχνίδι την Κυριακή είναι οριακό για την ομάδα του Ικάρου και πολύ δύσκολο για εμάς. Είμαι μόλις λίγες μέρες στην ομάδα και προσπαθούμε να αναπτερώσουμε το ηθικό μας. Είμαστε πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Αυτό που μας αναλογεί θα το διεκδικήσουμε.

Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι σε ένα ωραίο γήπεδο με καλή ατμόσφαιρα. Δουλεύουμε αρκετά και ελπίζω να φανεί στο γήπεδο. Τον κόσμο μας τον θέλουμε κοντά μας και να είναι σίγουρος ότι θα του δώσουμε πολλές χαρές. Είναι λογικό οι ομάδες κάποια στιγμή να κάνουν κάποια ”κοιλιά” και εκεί είναι που οι φίλαθλοι πρέπει να δείξουν υπομονή και σιγά-σιγά θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.”

Από την πλευρά του, ο Ντέρεκ Ράιτ δήλωσε: “Στόχος μας απέναντι στον Ίκαρο είναι να βγούμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι για να κερδίσουμε τον αγώνα. Η ουσία είναι αυτή που μετράει αυτή τη στγμή. Εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ο κόσμος μας θέλω να συνεχίσει να μας υποστηρίζει και εμείς θα προσπαθήσουμε σκληρά για να ανατρέψουμε την κατάσταση.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…