Κεντρική Basket League ΑΕΚ Γοητευμένοι με Νήαρ Ηστ!

Γοητευμένοι με Νήαρ Ηστ!

aek ofi pagkos

aek-ofi-pagkos

Tέσσερις αγώνες, τέσσερις νίκες σημείωσε η ΑΕΚ στην Καισαριανή. “Θύματα” της “Βασίλισσας”, το Παγκράτι, ο Αρκαδικός, το Λαύριο και ο Φιλαθλητικός. Δεν είναι όμως αυτός ο λόγος, όμως, που σε καιρούς χαλεπούς οι “κιτρινόμαυροι” υπεύθυνοι έχουν γοητευτεί από την φιλοξενία της Νήαρ Ηστ και θα έχουν να θυμούνται, αν τελικώς η ΑΕΚ πετύχει την πολυπόθητη επιστροφή στην Α2.

Κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεχνάμε ότι δεν παίζουμε στην έδρα μας“, λένε οι “Ενωσίτες”. Δεν ξέρουμε αν είναι τα κοινά γονίδια (σ.σ. για όσους αγνοούν, η “Near East” ιδρύθηκε ως ίδρυμα για να παράσχει βοήθεια σε Μικρασιάτες πρόσφυγες), πάντως, εσχάτως υπάρχουν σχέσεις στοργής ανάμεσα στις δύο ομάδες. Καθοριστική ενδεχομένως έχει υπάρξει και η παρουσία του Παναγιώτη Χατζηελευθερίου. Ο συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου υπήρξε επί σειρά ετών προπονητής των Τμημάτων Υποδομής των “ερυθρολεύκων” της ιστορικής πόλης.

Σε κάθε περίπτωση, οι “κιτρινόμαυροι” γνωρίζουν, τουλάχιστον, ότι: αν ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης και πρώην δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Καλογερόπουλος, επιμείνει (για δικούς του λόγους) και δεν δώσει άδεια για τη Ζωφριά ούτε για το ματς με τον Φίλιππο, η Νήαρ Ηστ είναι έτοιμη να παράσχει με τη καρδιά της “άσυλο” στην προσφυγική… ΑΕΚ.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…