Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Υπάρχει επιβάρυνση” (vid)

“Υπάρχει επιβάρυνση” (vid)

bartzokas aporia

bartzokas-aporia

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχθηκε στις δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού με την  Κηφισιά ότι δεν κατάφερε να ακολουθήσει το πλάνο του και να  μοιράσει το χρόνο σωστά, ώστε να δώσει ανάσες στους παίκτες του εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

“Συγχαρητήρια στη Νέα Κηφισιά. Ήρθε μια ομάδα με μεγάλη διάθεση ενώ εμείς ήμασταν κουρασμένοι και πνευματικά και σωματικά. Ενώ σκοπεύαμε να ξεκουράσουμε παίκτες, η Κηφισιά μας ανάγκασε να χρησιμοποιήσουμε 32 λεπτά τον Σπανούλη, το ίδιο  τον Μάντζαρη, 27 τον Σλούκα και πάει λέγοντας. Κάθε σκέψη να μοιράσουμε τον χρόνο δυστυχώς πήγε στον βρόντο.

Ήρθαν και τα προβλήματα των Σίμονς και Λοτζέσκι, αν συνυπολογίσουμε τους Πέτγουεϊ, Κατσίβελη και το ότι ο Κόλινς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, καταλαβαίνετε ότι είχαμε μεγάλη επιβάρυνση και θα πρέπει να δούμε πως θα την αντιμετωπίσουμε. Τελικά η νίκη είναι αυτή που μένει, μετά από λίγο καιρό κανείς δεν θα θυμάται τι έχει γίνει . Χρειάστηκε να παλέψουμε πραγματικά για να κερδίσουμε και αξίζουν συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τον τρόπο που έπαιξε”.

Στη συνέχεια μετά από ερώτηση ενός δημοσιογράφου για το αν η Κηφισιά αδικήθηκε από κάποια σφυρίγματα των διαιτητών, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένος: “Έχετε καμιά σχέση με το μπάσκετ; Τι είστε; Αναλυτής; Η ερώτηση που κάνετε είναι επιεικώς απαράδεκτη.  Τι περιμένετε να πω εγώ ότι είχε ο Ολυμπιακός σφυρίγματα εις βάρος της Κηφισιάς; Εσείς κρίνετε ότι το παιχνίδι κρίθηκε από αυτό έτσι;

Μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε στο σάιτ σας κύριε, ό,τι κριτική θέλετε. Αυτή η ερώτηση που κάνετε είναι άνω ποταμών, δεν έχω ξανακούσει ποτέ τόσα χρόνια τέτοιου είδους ερώτηση. Τη γνώμη σας μπορείτε να τη γράψετε όπως θέλετε. Εδώ άλλωστε ο καθένας γράφει ό,τι θέλει σε αυτή τη χώρα που ζούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…