Κεντρική Basket League Αγώνες Ολυμπιακός – Τρίκαλα 84-45

Ολυμπιακός – Τρίκαλα 84-45

perpe osfp trikala

perpe-osfp-trikala

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα ο Ολυμπιακός συνέχισε το νικηφόρο του σερί (22/22), επικρατώντας με 84-45 των Τρικάλων. Οι Θεσσαλοί γνώριζαν πως δεν έχουν ελπίδα απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης και χάρηκαν ένα απόγευμα χωρίς άγχος. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάνοντας συνεχώς ροτέισον, ξεκούρασε παίκτες, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε άλλους και γενικότερα κράτησε σε ισορροπία την ομάδα.

Με το πόδι στο “γκάζι” ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την αναμέτρηση. Οι “ερυθρόλευκοι” πήραν από τα πρώτα λεπτά ένα σημαντικό προβάδισμα, με τα Τρίκαλα να μην μπορούσαν να μείνουν κοντά στο σκορ. Οι Πειραιώτες εξασφάλισαν ουσιαστικά τη νίκη από την πρώτη περίοδο, καθώς το 25-7 δεν άφηνε περιθώρια στους Θεσσαλούς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην προσπάθειά του να κάνει το απαιτούμενο ροτέισον, μοίρασε το χρόνο συμμετοχής και πριν από το ημίχρονο είχαν αγωνιστεί και οι 12 παίκτες του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” έριξαν τον ρυθμό τους στη δεύτερη περίοδο, αλλά δεν το “εκμεταλλεύτηκαν” οι φιλοξενούμενοι. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 47-15.

Το άγχος και ο “φόβος” των παικτών των Τρικάλων έμεινε στα αποδυτήρια, σε αντίθεση με τους παίκτες του Φλεβαράκη. Οι Θεσσαλοί βελτίωσαν τα ποσοστά τους, δίνοντας ρυθμό και στον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” με τους Πρίντεζη και Περπέρογλου να είναι σε καλή μέρα ανέβαζαν διαρκώς τη διαφορά και έφτασαν στο 61-27 σκορ της τρίτης περιόδου.

Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε η τέταρτη και τελευταία περίοδος, καθώς ο Ολυμπιακός είχε εξασφαλίσει τη νίκη από την πρώτη περίοδο. Το μοναδικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση ήταν πιο θα είναι το τελικό σκορ και οι παίκτες και των δυο ομάδων να προσφέρουν θέαμα στο κοινό.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην εύκολη επικράτηση με 84-45 επί των Τρικάλων, με το συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη να φεύγει από το ΣΕΦ με ένα χαμόγελο –παρά την ήττα- για όσα “κέρδισε”.

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος, Παφίλης, Μπήκας
Τα δεκάλεπτα: 25-7, 41-15, 61-27, 84-45.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): ΠέτγουεΪ, Λο 8, Ντάνστον 2, Σπανούλης 3 (1), Περπέρογλου 16 (2), Παπαπέτρου 6 (1), Σλούκας 8 (1), Σίμονς 8, Μπέγκιτς 8, Πρίντεζης 22 (2), Μάντζαρης 3 (1), Κατσίβελης.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Φλεβαράκης): Έβανς 10, Περούνισιτς, Γιούινγκ 10, Γιαννακίδης 2, Πέτροβιτς, Λεκάκης, Γκρέιντζερ 12, Δεληγιάννης 2, Φουντάς, Νικολόπουλος 2, Γεωργάκης 4, Μουτακαμπίρ 3 (1).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…