Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Χάρηκα για τον Σίμονς”

“Χάρηκα για τον Σίμονς”

bartzokas vlemma

bartzokas-vlemma

Εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στα Τρίκαλα. Ο Γιώργος Μαρτζώκας είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής και να δει την αγωνιστική κατάσταση του Σεντρίκ Σίμονς, μετά τον τραυματισμό του. Ο “ερυθρόλευκος” τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Θεσσαλούς, σχολίασε: “Τα Τρίκαλα έχουν κάνει μια αξιοσέβαστη πορεία δεδομένου πως χτίστηκαν αργά το καλοκαίρι.

Ίσως να έκαναν και περισσότερες νίκες στον α΄ γύρο από όσες χρειάζονται. Το συγκεκριμένο ματς δεν πρόσφερε σε κανέναν μας, ούτε σε εμάς αλλά ούτε και στα Τρίκαλα. Είμαι χαρούμενος που γύρισε ο Σέντρικ. Ο Πέτγουεϊ ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο και δεν έπαιξε. Ήταν η σειρά του Λοτζέσκι να μείνει εκτός λόγω rotation.

Ήταν το τελευταίο ματς πριν από τις γιορτές στο ΣΕΦ και χάρηκα που είδα μικρά παιδιά στο γήπεδο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήταν εδώ. Συνήθως το αποφασίζουμε βάσει των δεδομένων της προπαραμονής των ματς. Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρωλίγκα με καλή εμφάνιση και νίκη για την αξιοπιστία της διοργάνωσης. Θα πάμε για τη νίκη βάσει του ρόστερ που θα έχουμε”.

Από την μεριά των παικτών του Ολυμπιακού, ο Σέντρικ Σίμονς ο οποίος έκανε την επανεμφάνισή του μετά τον τραυματισμό του, σχολίασε: “Ευχαριστούμε τα Τρίκαλα για το καλό παιχνίδι. Είναι καλό να είσαι μέρος μίας νίκης. Ξεκινήσαμε καλά και κερδίσαμε το παιχνίδι. Προπονούμαι την τελευταία εβδομάδα και αισθάνομαι καλά. Τα πέντε μπλοκ αποτελούν έναν καλό αριθμό, μία καλή αρχή και αποδεικνύουν πως είχα επιθετικότητα και δεν φοβόμουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…